Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πήρε το τρίποντο σε έναν απίστευτο αγώνα η Θύελλα Μεγάλης Βρύσης!

Μία τεράστια εντός έδρας νίκη πανηγύρισε η Θύελλα Μεγάλης Βρύσης, η οποία στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής υποδέχθηκε τον Εθνικό Κομπατάδων. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #ΘύελλαΜεγάληςΒρύσης #ΕθνικόςΚομπατάδων

Μία τεράστια εντός έδρας νίκη πανηγύρισε η Θύελλα Μεγάλης Βρύσης, η οποία στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής υποδέχθηκε τον Εθνικό Κομπατάδων. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #ΘύελλαΜεγάληςΒρύσης #ΕθνικόςΚομπατάδων

Με σκορ 3-2 η Θύελλα Μεγάλης Βρύσης πανηγύρισε μία τεράστια εντός έδρας νίκη επί του πολύ δυνατού και φέτος Εθνικού Κομπατάδων.

Η ομάδα του Νίκου Τσίγκα, μετά το διπλό μέσα στην Ροδίτσα επί του τοπικού Ηρακλή, πήρε ένα ακόμη σημαντικό τρίποντο και συνεχίζει να ανεβαίνει στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6΄ του αγώνα. Ο Παπαθέος σκόραρε κάνοντας το 0-1 «παγώνοντας» το «Αλέξανδρος Παπαθανάσης».

Το 0-1 παρέμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η απάντηση της Θύελλας ήρθε αρκετά νωρίς. Μόλις 4΄μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, Πρίφτι πέτυχε το 1-1, βάζοντας ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι.

Παρόλο αυτά, ο Εθνικός πήρε και πάλι «κεφάλι στο σκορ» στο 62΄με σκόρερ τον Γκελπενή. Οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων κράτησαν όμως μόλις τρία λεπτά.

Στο 65΄Νίκος Στάμος βρήκε δίχτυα, έκανε το 2-2 και σκόρπισε χαμόγελα στην ομάδα του. Σαν να μην έφτανε αυτό και δέκα λεπτά πριν τη λήξη, ήρθε η ολική ανατροπή στο σκορ.

«Χρυσός» σκόρερ της Θύελλας ο Κώστας Παπαθανάσης. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα στο 74΄και έξι λεπτά αργότερα σκόραρε για το 3-2, δίνοντας στη Μεγάλη Βρύση ένα σημαντικό τρίποντο.

Στον αγώνα έπαιξαν οι:

Θύελλα Μεγάλης Βρύσης (Νίκος Τσίγκας): Τασούλης, Ντάλιος, Επίσκοπος, Μαργέτης, Χάνι, Καρβούνης, Βασιλάρης, Λεπίδας, Αναστασίου, Πρίφτι, Ασπιώτης

Έπαιξαν επίσης: Στάμος (60΄), Παπαθανάσης (74΄), Μακρής (86΄)

Εθνικός Κομπατάδων (Φώτης Καραμπότσης): Κοράκης, Δήμας, Τασσιός, Τόλιας, Atikou, Ταμπακολόγος, Καρυώτης, Γκελπενής, Τσιρίγκας, Καραδήμος, Παπαθέος

Έπαιξαν επίσης: Δημουλάς (46΄), Αναγνώστου (60΄), Σκοτίδας (71΄), Παναγιωτόπουλος (81΄)

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button