Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Χυδαιότητες από πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ στο Καραϊσκάκη

Πικραμένος που τον πέταξαν έξω από το… πρώην μαγαζάκι του, την ΕΠΟ, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτ. Αττικής πήγε (με εκλεκτή παρέα) στο «Καραϊσκάκης» για να βρίσει συναδέλφους του και να ειρωνευτεί αθλητές!

Φαίνεται πως ο Μιχάλης Τζανόπουλος δυσκολεύεται πολύ να ξεπεράσει τα όσα έπαθε τον περασμένο Οκτώβρη, όταν ως υπηρεσιακός πρόεδρος της ΕΠΟ μετά την παραίτηση Γκιρτζίκη, τον πέταξαν σχεδόν με τις κλωτσιές από την ομοσπονδία ο Κουτσοκούμνης και η Επιτροπή Εξομάλυνσης. «Δεν θα σας χρειαστούμε άλλο κύριε», του είχαν πει τότε και τον έστειλαν σπίτι του.

Θα μπορούσε κανείς να δικαιολογήσει την πίκρα του προέδρου της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής. Δεν είναι και λίγο να έχεις κάνει επί σειρά ετών τσιφλίκι σου το ποδόσφαιρο και ξαφνικά να σου λένε… άντε πάγαινε από δω, αρκετά διαλύσατε το ποδόσφαιρο… Όσο να ’ναι, είναι βαρύ!

Όμως από αυτό, μέχρι το να ξερνάς χολή, να βρίζεις άλλους παράγοντες με χυδαίο τρόπο και να κράζεις επιδεικτικά τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής, η απόσταση είναι μεγάλη. Στην πραγματικότητα, δεν δικαιούσαι καν να μιλάς!

Ο Μιχάλης Τζανόπουλος βρέθηκε την Πέμπτη στο αγαπημένο του γήπεδο, το «Γ. Καραϊσκάκης», για να δει το ματς της Εθνικής με την Εσθονία. Καθόταν στη θύρα των επισήμων και όχι σε σουίτα, όπως παλιά, τις καλές εποχές.

Στην παρέα του, δύο εξέχοντα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας: ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ευβοίας, Γιάννης Παπακωνσταντίνου που περιμένει με αγωνία να μάθει αν θα παραπεμφθεί σε δίκη για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας, Τάκης Καρράς.

Και οι τρεις, ήταν υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Καλαντζή στις πρόσφατες εκλογές της ΕΠΟ. Και οι τρεις, κατάφεραν να πάρουν από… 20 ψήφους.

Τι έκανε, λοιπόν, ο Τζανόπουλος στο «Γ. Καραϊσκάκης»; Αυτόπτες μάρτυρες λένε, ότι έβριζε χυδαία τους συναδέλφους του, προέδρους Ενώσεων, οι οποίοι είχαν πρωτοστατήσει στο να πέσει η διοίκηση Γκιρτζίκη.

Το χειρότερο, όμως, είναι, ότι προς το τέλος του αγώνα και ενώ η Εθνική δεν κατάφερνε να κερδίσει, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής αποκαλούσε τους διεθνείς ποδοσφαιριστές… «τουρίστες», ενώ νομίζοντας ότι σκέφτηκε μια ωραία εξυπνάδα για να το παίξει μάγκας, φώναζε με ειρωνεία: «Βάλτε μέσα τον Δρόσο»!

Η αμετροέπεια είναι φυσικά χαρακτηριστικό των ανθρώπων που διοικούσαν τα προηγούμενα χρόνια το ποδόσφαιρο. Να ξέρουν όμως ότι πλέον δεν τους χρειάζεται, όχι μόνο το ίδιο το σπορ ως παράγοντες, αλλά ούτε καν η εξέδρα ως φιλάθλους!

Η τηλεόραση του σπιτιού είναι η ιδανική επιλογή για όσους κατέστρεφαν σταθερά και για πολλά χρόνια το ποδόσφαιρο. Στην καλύτερη γι’ αυτούς, μπορούν να επισκέπτονται το συγκεκριμένο γήπεδο τις Κυριακές, όταν θα αγωνίζεται ο αγαπημένος τους σύλλογος. Τα κατατόπια στις σουίτες τα ξέρουν, άλλωστε…

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button