Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παρέλαβε το βραβείο του ο Ντάουντα!

To βραβείο του Best Goal της 2ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Αμπιόλα Ντάουντα του Ατρόμητου Αθ., νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League Ελλάδα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA.

Τη βράβευση πραγματοποίησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου Γιώργος Δασκαλάκης.

Μετά τη βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Αθ. είπε:

“Είναι ωραίο να έχω στα χέρια μου αυτό το βραβείο. Ευχαριστώ όλους όσους με ψήφισαν γι΄αυτό το βραβείο. Δεν περίμενα ότι θα έδειχνε τόσο ωραίο το γκολ που σημείωσα, αλλά είμαι χαρούμενος που ψηφίστηκε ως το ωραιότερο της 2ης αγωνιστικής. Νιώθω μεγάλη ικανοποιήση”.

Για το αν έχει συνειδητοποιήσει τι γκολ πέτυχε τώρα που το έχει ξαναδεί είπε: “Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν σκεφτόμουν κάτι. Υποδέχθηκα τη μπάλα, την κοντρόλαρα και έκανα το σουτ για να τη στείλω στα δίχτυα. Με ενδιέφερε μόνο να σουτάρω. Την έστειλα στα δίχτυα. Ήταν εκπληκτικό να βλέπω στη συνέχεια σε replay και αργή κίνηση την πορεία της μπάλας. Ήταν πραγματικά πολύ όμορφο. Θεωρώ πως είναι μέσα στο top-5 των γκολ στην καριέρα μου”.

Για το πόσα γκολ θα πετύχει φέτος με τον Ατρόμητο είπε: “Δεν είμαι άνθρωπος που σκέφτομαι τόσο πολύ γι’ αυτό. Με ενδιαφέρει να κάνω όσο καλύτερα τη δουλειά μου σε κάθε αγώνα. Η χρονιά είναι μεγάλη για εμάς. Θα δούμε στη συνέχεια πόσα γκολ μπορώ να πετύχω. Δουλεύω σκληρά σε κάθε αγώνα και θα δούμε τι θα καταφέρω”.

Από την πλευρά του ο κ. Γ. Δασκαλάκης δήλωσε:

“Πέτυχε ένα πάρα πολύ ωραίο γκολ. Τέτοια γκολ δίνουν μια άλλη οντότητα στην ομάδα. Ξεχωρίζει ατομικά, αλλά το γκολ είναι συνολικό και αντιστοιχεί σε όλη την ομάδα. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Ντάουντα και καλή επιτυχία στον Ατρόμητο”.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button