Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παράσχος: «Ξεκουράσαμε παίκτες για το ματς με την Λαμία»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στο Κύπελλο: 

Για το παιχνίδι: «Εγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο ΟΦΗ κέρδισε δίκαια. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος από εμάς, καθώς εμείς κατεβάσαμε μια ομάδα με πολλούς αναπληρωματικούς, αφού δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στο παιχνίδι της Κυριακής. Από την στιγμή μάλιστα που ο αντίπαλός μας (σ.σ. η Λαμία) έπαιξε την Τρίτη και εμείς σήμερα Πέμπτη, θέλαμε να προστατέψουμε κάποια παιδιά. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποιες αλλαγές και μπήκαμε και εμείς στο παιχνίδι το οποίο είχε καλό ρυθμό και γίνανε αξιόλογες φάσεις και στις δύο εστίες. Με αυτό που είδα σήμερα νομίζω ότι ο ΟΦΗ με το υλικό και τον κόσμο που έχει θα είναι πρωταγωνιστής στο πρωτάθλημα της Football League».

Για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ: «Ο κόσμος του ΟΦΗ με έχει σκλαβώσει, αφού με όποια ομάδα και αν έχω έρθει εδώ ως αντίπαλος η συμπεριφορά του είναι η ίδια. Και εγώ τον ΟΦΗ τον έχω μέσα στην καρδιά μου».

Για το αν τελικά το πρόβλημα στον Πλατανιά είναι επιθετικό ή ανασταλτικό: «Το άσχημο είναι ότι ακόμη δεν έχουμε βρει την ισορροπία μας. Μέχρι τώρα έλειπαν πολλοί αμυντικοί παίκτες οι οποίοι και επιστρέφουν και θα μας βοηθήσουν. Εχω πει ότι η μπάλα θέλει και τύχη. Σε μια φάση δεχόμαστε γκολ και κάνουμε 15 τελικές και δεν μπαίνει με τίποτα. Πιστεύω ότι με μια νίκη και η ψυχολογία των παικτών και της ομάδας θα αλλάξει».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button