Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Μούρτος: «Το δέος για τον Γιαννάκη είναι δεδομένο»

Ο αρχηγός του Άρη,Σπύρος Μούρτος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Αρης για την πρετοιμασία στο Πράβετς το δέος απέναντι στον κόουτς Γιαννάκη κι άλλα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την προετοιμασία στο Πράβετς: «Είναι μια διαφορετική προετοιμασία από τις άλλες. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά ενώ δεν είναι ολοκληρωμένο ακόμη το ρόστερ. Παρ’ όλα αυτά δουλεύουμε σκληρά σε καθημερινή βάση με στόχο τη βελτίωση».

Για την παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη: «Το δέος είναι δεδομένο προς το πρόσωπο του. Είναι μια πολύ μεγάλη παρουσία. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Τον ακούμε όλοι, δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε να δείξουμε ομαδική βελτίωση».

Για τα τελευταία κομμάτια που μένουν για να κλείσει το ρόστερ: «Περιμένουμε και τα υπόλοιπα παιδιά, προκειμένου να κλείσει το ρόστερ για να μπορέσουμε να δουλέψουμε καλύτερα σε συνθήκες αγώνα. Όσο συμπληρώνεται το ρόστερ, ανυπομονούμε να δούμε την ομάδα ολοκληρωμένη και να δουλέψουμε όλοι μαζί. Να μπορέσουμε να είμαστε στα επόμενα φιλικά όσο το δυνατόν όλοι μαζί».

Για την νέα σεζόν και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο(4/10): «Όπως πέρυσι και πρόπερσι, θα είναι απαιτητική χρονιά, με πολλά παιχνίδια. Ξεκινάμε με το ντέρμπι κάτι που θεωρώ ότι είναι καλό. Τα περισσότερα παιδιά γνωρίζουν από διπλούς αγώνες. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Θα είναι μια μεγάλη σεζόν».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button