Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Απόλλων Σμύρνης: Ο Λισγάρας κρίνει του δεύτερου στόπερ

Όσο ο Χρήστος Λισγάρας δεν λύνει το συμβόλαιό του, τόσο «παγώνει» η δεύτερη μεταγραφή στο κέντρο της άμυνας. #slgr #apollofc #Λισγάρας #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #μεταγραφές #season2021_2022 #slgrinterwetten

Όσο ο Χρήστος Λισγάρας δεν λύνει το συμβόλαιό του, τόσο «παγώνει» η δεύτερη μεταγραφή στο κέντρο της άμυνας

Η μαύρη λίστα έχει βγει εδώ και καιρό. Αρκετές φορές, όμως, έχουμε επισημάνει πως άλλο τι θέλει ο Απόλλων Σμύρνης και άλλο κάποιοι ποδοσφαιριστές. Δεν θα είναι εύκολα και αναίμακτα ορισμένα διαζύγια.

Στη Ριζούπολη έχουν αρχίσει να το συνειδητοποιούν. Σε τουλάχιστον 2-3 περιπτώσεις έχουν εισπράξει αρνητική στάση στο ενδεχόμενο λύσης ενός συμβολαίου. Ορισμένοι εξ αυτών επηρεάζουν και τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο Χρήστος Λισγάρας αποτελεί ένα παράδειγμα. Ιδανικά ο Απόλλων Σμύρνης θα ήθελε να αποκτήσει δύο κεντρικούς αμυντικούς. Για να συμβεί αυτό, όμως, θα έπρεπε να αποχωρήσει ο Γιαννιώτης στόπερ. Προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν φαίνεται εφικτό. Ο 35χρονος δεν είναι θετικός στο να φύγει. Εάν η κατάσταση δεν αλλάξει, θα σταματήσει να υφίσταται και θέμα απόκτησης άλλου παίκτη εκεί.

Σύνθετο είναι και το θέμα του τερματοφύλακα. Εξ αρχής ήταν σαφές πως ο Νταβινό Βέρχουλστ δεν μπορεί εύκολα να βρει αλλού τα χρήματα που παίρνει. Εφόσον παραμείνει, δεν χρειάζεται δεύτερος τερματοφύλακας. Επιπλέον, ο Ηλίας Κυρίτσης επιθυμεί να επιστρέψει στην Καβάλα, αλλά η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα συναινέσει μόνο εφόσον βρεθεί ο επόμενος.

Σε κάποιες θέσεις, λοιπόν, όλα είναι ακόμη ρευστά. Υπάρχουν παίκτες που γνωρίζουν πως καλύτερο θα ήταν να φύγουν, αλλά θα το πράξουν αυτό μόνο εάν βρουν κάτι που θα τους καλύπτει. Ταυτόχρονα ο Απόλλων Σμύρνης τους περιμένει για να ξέρει εάν θα προχωρήσει σε περαιτέρω μεταγραφές.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button