Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Λίπι: «Αν έρθει ο Ρονάλντο, θα φέρει και άλλα πρωταθλήματα στη Γιουβέντους»

Ο Ιταλός προπονητής μίλησε για την επικείμενη μεταγραφή του Πορτογάλου στην πρωταθλήτρια Ιταλίας αλλά και για την αποχώρηση του Μπουφόν.

Προ των πυλών της Γιουβέντους εμφανίζεται να είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Μαρτσέλο Λίπι να υποστηρίζει πως ο ερχομός του Πορτογάλου θα φέρει και άλλους τίτλους στην ομάδα.

Μιλώντας για την οικονομική υπέρβαση που πρέπει να κάνει η πρωταθλήτρια Ιταλίας για να πάρει τον Ρονάλντο, ο Μαρτσέλο Λίπι τόνισε: “Στη Γιουβέντους υπάρχουν έξυπνοι ποδοσφαιριστές και γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Ρονάλντο δεν μπορεί να έχει την ίδια συμφωνία όπως εκείνοι. Ο οικονομικός παράγοντας είναι το μικρότερο πρόβλημα. Θα παίξει άλλα 3-4 χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο και πρέπει να είμαστε χαρούμενοι. Αν έρθει, θα φέρει και άλλα πρωταθλήματα, οπότε νομίζω ότι πρέπει να είμαστε χαρούμενοι”.

Ο Ιταλός προπονητής, που έχει περάσει από τον πάγκο της Γιουβέντους, μίλησε και για την αποχώρηση του Τζιανλουίτζι Μπουφόν: “Θα προτιμούσα να έκλεινε την καριέρα του στη Γιουβέντους, όμως αυτή είναι η δική μου σκέψη.

Νομίζω ότι έχει τελειώσει από την εθνική Ιταλίας, στην οποία ήταν αφοσιωμένος. Αν χρειαστεί βέβαια, θα είναι διαθέσιμος”

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button