Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Μανωλόπουλος: «Πρέπει να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα μείνει καιρό μαζί»

Ο προπονητής της ΑΕΚ,Σωτήρης Μανωλόπουλος, μίλησε για τον ελληνικό κορμό που θέλει να βασιστεί η ομάδα και τόνισε πως οι μικροί θα πάρουν περισσότερες ευκαιρίες στο μέλλον.

Αναλυτικά είπε:

«Θέλουμε κατά βάση ελληνικό κορμό. Να βρούμε και κάποιους ξένους που θα μπορέσουν να μείνουν χρόνια στην ΑΕΚ και να φτιάξουμε μία δυνατή ομάδα που θα έχει διάρκεια. Νομίζω πως με τις κινήσεις του Προέδρου της ΑΕΚ και της διοίκησης μπορούμε να φέρνουμε κάθε χρόνο περισσότερα ταλέντα, νέα παιδιά και να δούμε τι μπορεί να γίνει»

Για το αν θα αγωνίζονται οι «μικροί» τη νέα σεζόν: «Το ελπίζω, το θέλω και αυτά τα παιδιά θα πάρουν τις ευκαιρίες τους».

Για τους στόχους της “Ένωσης” τη σεζόν που έρχεται: «Κοιτάξτε, είμαστε η ΑΕΚ και η ΑΕΚ πρέπει να κερδίζει, αλλά πρέπει να συνδυάζουμε και άλλα πράγματα μαζί. Το να φτιάχνεις μία ομάδα για μία χρονιά είναι λάθος. Πρέπει να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα μείνει καιρό μαζί και έτσι θα μπορέσουμε να φτάσουμε στη κορυφή.

Για τις καταπληκτικές εμφανίσεις του Μάνι Χάρις ο κόουτς Μανωλόπουλος ανέφερε: «Δεν το είχαμε προβλέψει, είναι ένα πρόβλημα αυτό. Παίζει πολύ καλά και κερδίζουν. Θα έρθει όταν είναι να έρθει. Είναι πρόβλημα αυτό, θα πρέπει να ενταχθεί άμεσα με το που έρθει, όμως πιστεύω πως θα έρθει σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Εμείς πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να τον διατηρήσουμε σε αυτή την κατάσταση.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button