Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Νικηφόρα η Ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Άρη

Ο Άρης ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Champions League και επικράτησε κόντρα στην Ζιελόνα Γκόρα με 70-64.

Οι “κίτρινοι” είχαν πολύ καλό ρυθμό στο ξεκίνημα. Ο Γουίβερ ήταν σε καλή βραδιά που είχε δύο τρίποντα και το πρώτο σερί (11-0) έδωσε ώθησε στους παίκτες του Γιαννάκη που έκλεισαν το δεκάλεπτο (24-10) στο +14.

Το β’ μέρος ξεκίνησε πολύ διαφορετικά με τους “κίτρινους” να είναι άστοχοι και την Ζιελόνα να κερδίζει “έδαφος” μειώνοντας στους 7. Έπειτα ο Άρης με ένα επί μέρους σερί (7-2) και ένα τρίποντο του Αθηναίου που διαμόρφωσε το 31-19. Η κόρνα της ανάπαυλας ακούστηκε με το ταμπλό να δείχνει 37-23 και το Γουίβερ να κλείνει το ημίχρονο με 14 πόντους.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Άρη να μπαίνει για να καθαρίσει το παιχνίδι, με χαρακτηριστικό το +18 (48-30) με τρίποντο του Βασιλόπουλου. Ο Έλληνας φόργουαρντ ξεκλείδωσε την άμυνα των Πολωνών και στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, σημειώνοντας το 2ο του εύστοχο τρίποντο.

Ο Άρης κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό του παρά τις προσπάθειες της Ζιελόνα και επικράτησε 70-64 με την ομάδα του Παναγιώτη Γιάννάκη να στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι με την ΆΕΚ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button