ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πρωταγωνίστησαν στα «κυανόλευκα» μεταγραφικά σενάρια… και κυκλοφορούν ελεύθεροι!(pics)

Αρκετοί ποδοσφαιριστές πέρασαν από τα μεταγραφικά σενάρια του ΠΑΣ Λαμία, φέτος το καλοκαίρι! Άλλοι πρωταγωνίστησαν και άλλοι απλά ακούστηκαν...

Αρκετοί ποδοσφαιριστές πέρασαν από τα μεταγραφικά σενάρια του ΠΑΣ Λαμία, φέτος το καλοκαίρι! Άλλοι πρωταγωνίστησαν και άλλοι απλά ακούστηκαν…

Μερικοί από αυτούς όμως, που ακούστηκαν έντονα για την ομάδα της Λαμίας, παραμένουν ακόμη ελεύθεροι και δεν έχουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Το LamiaSports έψαξε και τους βρήκε και σας τους παρουσιάζει!

Ξεκινάμε με τα «φρέσκα» ονόματα και πρώτον έχουμε τον Σίλβα Κλέιτον. Η Λαμία είχε ανάγκη από έναν δημιουργό… και τα δημοσιεύματα έφερναν τον Βραζιλιάνο έμπειρο μεσοεπιθετικό ένα βήμα από την ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου.

O 36χρονος ποδοσφαιριστής ακόμη δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του…

Δεύτερος, ο Χόρχε Κασάδο! Ο ποδοσφαιριστής τα είχε όλα όσα έψαχνε η Λαμία! Γρήγορος, ποιοτικός και ικανός στην άμυνα. Παρόλο αυτά είχε ένα αρνητικό και αυτό ήταν ο μισθός του. Δεν «έκατσε» το κονέ με τον ΠΑΣ Λαμία και ο Ισπανός αμυντικός παραμένει ελεύθερος!

Τρίτος, ο Πολωνός σέντερ φορ – μπόμπερ, Αρκάντιους Πιχ! Ο Πολωνός επιθετικός είχε ακουστεί πως θα έρθει στη Λαμία και θα πλαισιώσει τον Τουράμ και τον Καραμάνο… Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ με τον Πιχ να παραμένει ελεύθερος να ψάχνει την επόμενη ομάδα του.

Τέταρτος στη λίστα είναι ένα μεταγραφικό σίριαλ για τον ΠΑΣ Λαμία και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντέσλεϊ Ούμπινκ. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός όχι μόνο ήταν σε επαφές με τη Λαμία, αλλά ήρθε και στην πόλη μας για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του, παρόλο αυτά τα προβλήματα τραυματισμού που είχε ανάγκασαν την «κυανόλευκη» ΠΑΕ να τον απορρίψει. Πλέον ο 26χρονος ποδοσφαιριστής παραμένει ελεύθερος και ψάχνεται!

Τελευταίος στη λίστα μας, είναι ο Κενάν Μπαργκάν! Ένας ακόμη μεσοεπιθετικός που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έφτασε κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ! Πλέον, ο Κενάν κυκλοφορεί ελεύθερος και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης

Back to top button