Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ζαμάνης: «Σας περιμένουμε όλους»

O Πανιώνιος φιλοξενεί τον Παναιτωλικό το ερχόμενο Σάββατο για την τρίτη αγωνιστική πρωταθλήματος. Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος με δηλώσεις του εξέφρασε τα παράπονά του για τον μικρό αριθμό φιλάθλων τις εξέδρες και έκανε κάλεσμα στον κόσμο των «κυανέρυθρων» να δώσουν βροντερό παρών στους επόμενους αγώνες.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Ζαμάνη:

Την Κυριακή ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δίνει το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι του και η παρουσία όλων είναι απαραίτητη. Πλέον δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Η ομάδα προέρχεται από δύο νίκες, οι διακοπές έχουν τελειώσει και ήρθε η ώρα, η ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ να δείξει και πάλι την δυναμική της.

Η ομάδα μας, όπως έχει αποδείξει και τα τελευταία χρόνια, θα κάνει και πάλι πρωταθλητισμό. Εμείς ως διοίκηση έχουμε σηκώσει ψηλά τον πήχη και διεκδικούμε και πάλι την Ευρωπαϊκή έξοδο. Ανάλογη θα πρέπει να είναι και η εικόνα στις εξέδρες του σταδίου, κάτι που δεν έγινε στο πρώτο παιχνίδι.

Τα 1520 εισιτήρια, αριθμός ο οποίος περιλαμβάνει και τα διαρκείας, δεν αντιστοιχούν σε ομάδα που βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά σε ομάδα που προσπαθεί να σώσει την κατηγορία.

Είμαι σίγουρος ότι από δω και πέρα και σε κάθε αγώνα, θα σταθείτε στο πλευρό μας, προκειμένου να ενισχύσετε την μεγάλη μας προσπάθεια.

Σας περιμένω όλους!!!

ΝΙΚΟΣ ΖΑΜΑΝΗΣ

Διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button