Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

AEK: Κοντά στην έξοδο ο Νταντσένκο, εξελίξεις και με Ινσούα

Η Ζόρια φαίνεται πως θα κάνει δικό της τον Ουκρανό δεξιό μπακ, ενώ η ΑΕΚ προσπαθεί για λύση και με Ινσούα. #slgr #aekfc #Insua #Danchenko #slgrinterwetten

Η Ζόρια φαίνεται πως θα κάνει δικό της τον Ουκρανό δεξιό μπακ, ενώ η ΑΕΚ προσπαθεί για λύση και με Ινσούα.

Είναι δεδομένο πως η διαδικασία του σχεδιασμού για την ΑΕΚ όσον αφορά το μεταγραφικό «παράθυρο» που ήδη άνοιξε, σε μεγάλο βαθμό θα επηρεαστεί από τις εξελίξεις με τα συμβόλαια που θέλει να «ξεφορτωθεί» η Ένωση. Σε μια περίπτωση είμαστε κοντά σε λύση, σε μια ακόμη υπάρχει μεγάλη κινητικότητα.

Η πρώτη περίπτωση είναι του Όλεγκ Νταντσένκο. Τα δημοσιεύματα στην Ουκρανία που θέλουν τη Ζόρια να ενδιαφέρεται για τον δεξιό μπακ χαφ που πήρε πέρσι η ΑΕΚ από την Ούφα της Ρωσίας ισχύουν και υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με την Ένωση. Φαίνεται πως γίνονται στη βάση του δανεισμού για 1,5 χρόνο, κάτι που αν γίνει έτσι θα απελευθερώσει την ΑΕΚ από τα έξοδα για τον Νταντσένκο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 κι από κει και πέρα μένει να δούμε αν θα υπάρχει συμφωνία για κάποια οψιόν ή η Ένωση θα έχει να αντιμετωπίσει μόνο το πρόβλημα του τελευταίου χρόνου του συμβολαίου του. Τον Γενάρη του 2021 ο Νταντσένκο υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Εμάνουελ Ινσούα υπάρχει κινητικότητα επίσης τα τελευταία 24ωρα. Υπήρξε αρχικά σοβαρή διαφωνία στους όρους μιας πιθανής λύσεις του συμβολαίου, φαίνεται πως υπάρχει προσέγγιση όμως πλέον και χθες Τρίτη κλήθηκε η πλευρά του παίκτη για τις τελικές συζητήσεις με σκοπό να βρεθεί η φόρμουλα.

Από κει και πέρα, ανάλογες εξελίξεις προς το παρόν δε φαίνεται να υπάρχουν στην περίπτωση του Μιχάλη Μπακάκη. Ο παίκτης είναι εκτός αγωνιστικών πλάνων, αυτό φαίνεται κι από το γεγονός πως δε λήφθηκε υπόψη για τη Λαμία ενώ η ΑΕΚ είναι χωρίς Μισελέν και Ρότα. Είναι από τα βασικά ζητήματα που θέλουν στην Ένωση να λύσουν μέσα στον Γενάρη, αλλά προς το παρόν δεν έχει προχωρήσει όσο θα ήθελαν.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button