Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μπακασέτας: «Υπάρχουν νεύρα και στεναχώρια για το αποτέλεσμα»

Απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα κόντρα στο Κόσοβο εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Τάσος Μπακασέτας. #ΕθνικήΕλλάδα #ΤάσοςΜπακασέτας #Προκριματικά #Mundial2022

Απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα κόντρα στο Κόσοβο εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε για το ισόπαλο αποτέλεσμα της Εθνικής κόντρα στο Κόσοβο. Εμφανώς απογοητευμένος ο 28χρονος άσος.

«Πάγωσε» με το 1-1 στις καθυστερήσεις η Εθνική ομάδα που δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Μπακασέτας δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα.

«Υπάρχουν νεύρα και στεναχώρια για το αποτέλεσμα…», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός της «γαλανόλευκης»:

«Υπάρχουν νεύρα και στεναχώρια για το αποτέλεσμα, μέχρι το τελευταίο λεπτό είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Αύριο καινούργια μέρα να σηκώσουμε το κεφάλι και να σκεφτούμε τον αγώνα με την Σουηδία.

Δεν μετράει τι έκανα, εγώ είμαι χαρούμενος να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Αυτό είναι το σημαντικό γιατί αλλιώς το πρόσημο είναι αρνητικό. Όλα τα παιδιά θέλουμε το καλό της Εθνικής. Θα βάλουμε τα δυνατά μας ώστε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα με την Σουηδία».

Για το αν είχανε άγχος και πίεσης είπε: «Θεωρώ όποιος είναι στην Εθνική του ομάδα θέλει πάντα να κερδίζει. Φυσιολογικό να υπάρχει άγχος, αλλά από μικρά παιδιά αυτό κάνουμε, θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Λογικό να υπάρχει πίεση, ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε μόνο τρεις βαθμούς. Κανείς δεν μπαίνει για να πάρει ισοπαλία αλλά μόνο για την νίκη».

Διαβάστε επίσης

Back to top button