Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πήρε το βραβείο του ο Λάμπρου!

To βραβείο του MVP της 2ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Λάζαρο Λάμπρου του Πανιωνίου.

To βραβείο του MVP της 2ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Λάζαρο Λάμπρου του Πανιωνίου, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League Ελλάδα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Τη βράβευση πραγματοποίησε ο γενικός αρχηγός του ερασιτέχνη Πανιωνίου, Δημήτρης Χανιωτάκης.

Μετά τη βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου είπε:

«Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει. Αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα. Σαφώς και νιώθω χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και μπορώ και βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να δικαιώνω συνέχεια τους ανθρώπους που με πιστεύουν, που με έφεραν εδώ. Τον προπονητή που με βάζει στην βασική ενδεκάδα», δήλωσε αρχικά ο νεαρός επιθετικός.

Για την ανάδειξη του ως MVP της αγωνιστικής είπε:

«Είναι ένα βραβείο μιας αγωνιστικής. Κάθε εβδομάδα παίζουμε καινούργια παιχνίδια. Οι προσδοκίες υπάρχουν και εύχομαι να είναι το πρώτο από τα πολλά τέτοια βραβεία που θέλω να πάρω. Το σημαντικότερο είναι να κερδίζει η ομάδα. Γιατί μέσα από αυτή τη νίκη κατάφερα να πάρω και αυτό το βραβείο».

Από την πλευρά του ο κ. Χανιωτάκης είπε:

«Ο Λάμπρος είναι πάρα πολύ καλός και αυτό που πρέπει να πούμε είναι να του δώσουμε διπλά συγχαρητήρια. Πρώτον για την αγωνιστική του αξία και δεύτερον για το αγωνιστικό του ήθος, το οποίο είναι αντάξιο των προσδοκιών του Πανιώνιου».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button