Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έτσι είδε το παιχνίδι η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης

«Η Λαμία κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη φάση του αγώνα με κοντινή προβολή του Omo έπειτα από εκτέλεση κόρνερ (6′).

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσπάθησε ν’ αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Καλτσά σταμάτησε στο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Παρά την πίεση του ΑΣΤΕΡΑ, η ομάδα που έφτασε ξανά στο γκολ ήταν η Λαμία. Το 0-2 έγινε από κόρνερ του ΑΣΤΕΡΑ, ο Βασιλαντωνόπουλος βγήκε στην αντεπίθεση έδωσε πάσα στον Piti, το πρώτο σουτ του μέσου της Λαμίας το απέκρουσε ο Αθανασιάδης αλλά στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Piti ξανά και την έστειλε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος η Λαμία ήταν άψογα οργανωμένη στην άμυνα και ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα της. Σε μια νέα αντεπίθεση ο Wanderson κέρδισε φάουλ στη γραμμή της περιοχής, το εκτέλεσε άψογα και έκανε το 0-3.

Η ομάδα μας το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να μειώσει σε 1-3 με κεφαλιά του Πασαλίδη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Igor (Gondo 36′), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Iglesias, Μunafo, Μadinda (Δουβίκας 64′), Isnaldo (Μazza 46′), Καλτσάς, Μανιάς.

Λαμία: Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Asigba (Κουτρομάνος 73′), Omo, Blazic, Piti (Αναστασόπουλος 67′), Wanderson, Κουκόλης, Αναστασιάδης, Αcosta (Λινάρδος 83′).»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button