FeaturedΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έτσι είδε το παιχνίδι η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία

«Σήμερα στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης η ομάδα μας συμπλήρωσε ακόμα μία σελίδα στο καινούργιο βιβλίο ιστορίας που άνοιξε για τον αθλητισμό και την κοινωνία της Λαμίας. Η σπουδαία και εμφατική νίκη του ΠΑΣ Λαμία στο «Θ. Κολοκοτρώνης» συνδύασε τρία κεφάλαια που αναμένουν ακόμα να γεμίσουν στο άμεσο μέλλον. Πρώτη νίκη, πρώτο «τρίποντο» εκτός έδρας στην μεγάλη κατηγορία, πρώτο γκολ…και δεύτερο και τρίτο στη Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Το γκολ του Ομο μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης έπειτα από κόρνερ του Πίτι, ήταν εκείνο που μας ξύπνησε για τα καλά. μετά την ασίστ ο Ισπανόςάνοιξε λογαριασμό και στα γκολ στο 26′ και μας (ξε)σήκωσε και το (κορυφαίο) τρίτο του Βάντερσον με «βελούδινη» εκτέλεση φάουλ, μας απογείωσε.

Οι ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Τεννέ συνέχισαν τις εξαιρετικές εμφανίσεις, αλλά αυτή τη φορά δεν έμειναν στο «κρίμα». Με την ίδια λογική και στρατηγική, με απόλυτη συγκέντρωση, προσήλωση και υπομονή στο πλάνο του προπονητή τους, πήραν τρεις πολίτιμους βαθμούς και διατήρησαν τον ενθουσιασμό του…πρωτάρη, χωρίς όμως και το άγχος του.

Η εμπειρία και η δυναμική μιας ομάδας όπως ο Αστέρας Τρίπολης, δεν επέτρεπαν χαλάρωση. Αυτό αποδείχθηκε στο τέλος του παιχνιδιού (89′), όταν δεχθήκαμε το γκολ, χωρίς βέβαια να αλλάξει κάτι ουσιαστικό παρά μόνο το τελικό αποτέλεσμα.»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button