FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τσαγκαροδευτέρα; Ή η τυχερή της ημέρα;(pic+vids)

Ένα ακόμη παιχνίδι θα δώσει για την SuperLeague ημέρα Δευτέρα ο ΠΑΣ Λαμία και το LamiaSports σας θυμίζει τι έκανε πέρυσι η «κυανόλευκη» ομάδα όταν έπαιζε στην αρχή της εβδομάδας.

Τσαγκαροδευτέρα;;; Ή η τυχερή της ημέρα;

Εχθές έγινε γνωστό από την διοργανώτρια αρχή πως ο αγώνας του ΠΑΣ Λαμία με την Ξάνθη θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 01.10.2018 στις 19:00 (αντί για την Κυριακή 30.09.2018).

Έτσι η ομάδα του Μάκη Χάβου θα δώσει σίγουρα στις πέντε πρώτες αγωνιστικές τρία παιχνίδια στην αρχή της εβδομάδας. Μέχρι στιγμής έχει παίξει την πρεμιέρα με τον Άρη, όπου και ηττήθηκε με σκορ 0-3 και έρχεται ο αγώνας του Αγρινίου με τον Παναιτωλικό αλλά και αυτός με την Ξάνθη, στις αρχές Οκτωβρίου.

Το παράξενο είναι πως ήδη φέτος μέσα στις πέντε πρώτες αγωνιστικές της SuperLeague η Λαμία θα παίξει τρία παιχνίδια την τρίτη ημέρα των εκάστοτε αγωνιστικών, ενώ πέρυσι έδωσε συνολικά τρία παιχνίδια ημέρα Δευτέρα.

Το LamiaSports τώρα, θα σας γυρίσει έναν χρόνο (περίπου) πίσω για να σας θυμίσει τι έκανε πέρυσι η ομάδα της Φθιώτιδας στα παιχνίδια που έπαιξε στην αρχή της εβδομάδας.

Στα περσινά παιχνίδια ο ΠΑΣ Λαμία είχε όλα τα αποτελέσματα. Είχε μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα.

6η αγωνιστική – SuperLeague

ΠΑΣ Λαμία – Πανιώνιος 2/10/2017

Η αρχή έγινε από τον με τον Πανιώνιο, ο οποίος πραγματοποιήθηκε 2/10 του 2017, με τη Λαμία να παίρνει τεράστια νίκη (1-0) χάρη σε εκείνη την γκολαρα του Μάρκο Μπλάζιτς από τα 30 μέτρα σχεδόν.

10η αγωνιστική – SuperLeague

Λεβαδειακός – ΠΑΣ Λαμία 6/11/2017

Ο δεύτερος αγώνας της ομάδας από τη Φθιώτιδα την ημέρα Δευτέρα, ήταν αυτός κόντρα στον Λεβαδειακό, στις 6/11 το οποίο είχε λήξει ισόπαλο με σκορ 0-0.

17η αγωνιστική – SuperLeague

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Λαμία 15/1/2018

Τρίτος και τελευταίος αγώνας για την ομάδα της Στερεάς Ελλάδος στην αρχή της εβδομάδας ήταν εκείνος απέναντι στον Ολυμπιακό, μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Τότε η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ είχε γνωρίσει την ήττα με σκορ 2-0, χάρη σε γκολ των Μάριν και Ανσαριφάρντ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button