Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Νίκη του Φωκικού επί του ΑΣΑ Παρνασσός Αράχωβας (pic)

Μετά τον χθεσινό αγώνα και τη νίκη με 5-0 επί του ΑΣΑ Παρνασσός Αράχωβας ο Φωκικός κάνει τις δικές του παρατηρήσεις μέσω ανάρτησης στο facebook:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φωκικός-ΑΣΑ Παρνασσός Αράχωβας 5-0

Καλός κατά διαστήματα ο Φωκικός παρουσία 100 περίπου θεατών επιβλήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας του Παρνασσού Αράχωβας με σκορ 5-0 (3-0 ημίχρονο) στο δεύτερο φετινό του τεστ προετοιμασίας για τη φετινή σεζόν.

Παρά την κούραση 15 ημερών εντατικής και απαιτητικής προετοιμασίας, με τα πόδια των ποδοσφαιριστών βαριά ακόμα από την κούραση και παρά την απουσία αρκετών ποδοσφαιριστών από τη σημερινή αναμέτρηση, το σύνολο που δημιουργεί ο Γιάννης Λύτρας άφησε καλές εντυπώσεις και έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ωστόσο, χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά ώστε ο νέος Φωκικός να δέσει σε επίπεδο ετοιμότητας και ομοιογένειας και να φτάσει στα επίπεδα απόδοσης που εγγυάται η δεδομένη ποιότητα του φετινού ρόστερ.

Επίσης, πολύ καλά δείγματα γραφής άφησαν όλοι ανεξαιρέτως οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας. Τα γκολ πέτυχαν οι Μεγάλος (3) και Δήμου (2).

Φωκικός (Γιάννης Λύτρας): Αλεξανδρής (46 Κρικέτος), Χριστοδούλου (46 Κούτρης), Κάλμι, Κουβέλης, Κυρίτσης, Κολντρέου, Ταμπάκης (46 Σγουρός), Κωτίτσης (46 Βύνιας), Μεγάλος (60 Λίκα), Δήμου, Κασάπας (60 Δρόσος)

Απόντες: Ζαχαρόπουλος, Κουρελής, Κοτσάι, Λικομέττι, Θαλασσέλης, Γιαννοσπύρος»

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button