Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παίρνει Μορινίγκο ο Παναιτωλικός!

Σε συμφωνία για την απόκτηση του 22χρονου Αργεντινού εξτρέμ της Τσακαρίτα, Χουάν Ιγνάσιο Αλβάρες Μορινίγκο ήρθε ο Παναιτωλικός.

Σε συμφωνία για την απόκτηση του 22χρονου Αργεντινού εξτρέμ της Τσακαρίτα, Χουάν Ιγνάσιο Αλβάρες Μορινίγκο ήρθε ο Παναιτωλικός.

Αποφασισμένος να το πάει… μέχρι τέλους για την παραμονή του είναι ο Παναιτωλικός. Ο Μάκης Χάβος δεν έχει κρύψει πως περιμένει πώς και πώς να έρθει ο Γενάρης για να ξεκινήσει η ενίσχυση της ομάδας του και η πρώτη κίνηση είναι ήδη γεγονός.

Οι Αγρινιώτες έκλεισαν τον 22χρονο Αργεντινό εξτρέμ της Τσακαρίτα, Χουάν Ιγνάσιο Αλβάρες Μορινίγκο.

Η συμφωνία του Παναιτωλικού με τον σύλλογο της Αργεντινής (Β’ κατηγορία) αφορά σε δανεισμό του παίκτη για 1,5 χρόνο, με οψιόν αγοράς του 50% των δικαιωμάτων του έναντι 250.000 ευρώ.

Ο νεαρός ακραίος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Τσακαρίτα, ενώ τη φετινή σεζόν μέτρησε 8 συμμετοχές.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button