Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Ίβκοβιτς, ο πρώτος… Euroleague Legend προπονητής (vid)

Στο φιλικό που θα γίνει στις 20/09 στο ΣΕΦ, ο Ντούσαν Ίβκοβίτς θα λάβει την ύψιστη τιμή ως προπονητής.

Στο ξεχωριστό αυτό φιλικό ο «Ντούντα» θα γίνει ένας από τους λίγους που θα λάβουν την εν λόγω τιμή, ενώ πριν από αυτόν είχαν μπει στο κλειστό αυτό κλαμπ τον Θρύλων της Ευρωλίγκας οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Θοδωρής Παπαλουκάς και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Σε αυτή θα λάβουν μέρος οι: Τόμας Ερτέλ, Στέφαν Μάρκοβιτς, Μίλος Τεόντοσιτς, Νίκος Ζήσης, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Κώστας Σλούκας, Τσεντί Οσμάν, Νίκολα Κάλινιτς, Φουρκάν Κορκμάζ, Πέρο Άντιτς, Ντάριο Σάριτς, Βίκτορ Χριάπα, Κάιλ Χάινς και Μπόμπαν Μαριάνοβιτς!

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

«Η Euroleague Basketball ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος ολοκληρώνει μια τεράστια καριέρα έπειτα από πέντε δεκαετίες, θα τιμηθεί την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα ως ο πρώτος προπονητής που επιλέγεται για τη διάκριση του
Euroleague Basketball Legend.

Στα 73 του χρόνια, ο κόουτς Ίβκοβιτς βάζει τους τίτλους τέλους μιας καριέρας 48 ετών κοουτσάροντας μια all-star ομάδα με πρώην παίκτες του απέναντι στον Ολυμπιακό, την ομάδα που οδήγησε δις στην κατάκτηση του τίτλου της Euroleague. Μάλιστα θα λάβει το συγκεκριμένο βραβείο έπειτα από τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Θοδωρή Παπαλουκά, Ραμούνας Σισκάουσκας και Μιρσάντ Τουρκσάν.

Μεταξύ των παικτών που ο κόουτς Ίβκοβιτς βοήθησε ώστε να πρωταγωνιστήσουν και θα παίξουν γι’ αυτόν στο τελευταίο παιχνίδι του θα είναι οι πόιντ γκαρντ Τομά Ερτέλ, Στέφαν Μάρκοβιτς, Μίλος Τεόντοσιτς και Νίκος Ζήσης.

Στα σούτινγκ γκαρντ, οι Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και Κώστας Σλούκας. Στη θέση του σμολ φόργουορντ οι Τσεντί Οσμάν, Νίκολα Κάλινιτς και Φουρκάν Κορκμάζ. Σε αυτή του πάουερ φόργουορντ οι Πέρο Άντιτς, Ντάριο Σάριτς και Βίκτορ Χριάπα. Στα σέντερ οι Κάιλ Χάινς και Μπόμπαν Μαριάνοβιτς».

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button