Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Με Μάνταλο βασικό στο ντέρμπι – Οι σκέψεις του Γιαννίκη

Ποιοι οι σίγουροι και τα ερωτηματικά στο μυαλό του προπονητή της ΑΕΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. #slgr #aekfc #Γιαννίκης #olympiacosfc #Μάνταλος #slgrinterwetten

Ποιοι οι σίγουροι και τα ερωτηματικά στο μυαλό του προπονητή της ΑΕΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Κρίσιμη είναι η αποψινή ημέρα για τους “κιτρινόμαυρους”, καθώς αναμένεται να δοκιμάσουν για πρώτη φορά να προπονηθούν σε κανονικούς ρυθμούς οι Τσούμπερ και Αραούχο, κάτι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και την παρουσία τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα στο μυαλό του Γιαννίκη υπάρχουν κάποια δεδομένα όσον αφορά την ενδεκάδα. Ο Στάνκοβιτς θα είναι κάτι από τα δοκάρια. Στα αριστερά της άμυνας ο Μοχαμαντί, στόπερ οι Βράνιες, Μήτογλου και δεξιά ένας εκ των Ρότα ή Μισελέν.

Ο Σιμόες είναι ο σίγουρος της μεσαίας γραμμής, με φαβορί τον Σιμάνσκι για παρτενέρ του, αλλά θέση διεκδικεί και ο Λε Ταλέκ. Επίσης βασικός αναμένεται να ξεκινήσει ο Μάνταλος και οι Τσούμπερ (ανάλογα της κατάστασής του), Άμραμπατ, Γκαρσία θα διεκδικήσουν τις άλλες δύο θέσεις στην τριάδα πίσω από τον φορ. Όπως επίσης “παίζεται” κι εκείνη του επιθετικού, με τον Αραούχο να έχει τον πρώτο λόγο εφόσον είναι στο 100%, διαφορετικά θα ξεκινήσει ο Ανσαριφάρντ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button