FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Γράφουν πάλι για Πετρόπουλο και ΠΑΣ Λαμία!

Έχουν ξεκινήσει για τα καλά τα μεταγραφικά σενάρια για τον ΠΑΣ Λαμία.

Ο ΠΑΣ Λαμία κατάφερε μετά από την πρώτη του συμμετοχή στη SuperLeague να παραμείνει στην κατηγορία και πλέον οι άνθρωποι της ομάδας σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα.

Τα μεταγραφικά σενάρια για την ομάδα της Φθιώτιδας έχουν ήδη ξεκινήσει και υπενθυμίζουμε πως έχει γραφτεί ότι Δημούτσος και Πλιάτσικας έχουν υπογράψει ήδη και απλά περιμένουν να ανακοινωθούν.

Τώρα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η ενίσχυση στην επιθετική γραμμή της ομάδας, όπου φέτος δεν τα πήγε και τόσο καλά και ήρθε στην επιφάνεια ένα όνομα το οποίο είχε ακουστεί και παλαιότερα.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Αντώνη Πετρόπουλο, ο οποίος μπήκε ξανά στα μεταγραφικά σενάρια του ΠΑΣ και σύμφωνα με το αθλητικό σάιτ, «gazzetta.gr» ο Έλληνας επιθετικός είναι στο στόχαστρο της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ.

Διαβάστε τι αναφέρει το ρεπορτάζ:

Η μεταγραφική περίοδος δεν έχει ουσιαστικά ξεκινήσει, ενώ δεδομένου ότι δεν έχουν δρομολογηθεί ακόμα οι εξελίξεις με τα τηλεοπτικά συμβόλαια και το «τοπίο» γύρω από την επόμενη αγωνιστική σεζόν, η κατάσταση είναι «θολή» αναφορικά με τις μετακινήσεις παικτών.

Δεδομένο είναι πάντως πως η Λαμία θα κινηθεί για επιθετικό το καλοκαίρι κι έχει στα υπόψιν της τον Αντώνη Πετρόπουλο. Με τον 32χρονο επιθετικό έχουν γίνει συζητήσεις, υπάρχουν επαφές εδώ και καιρό, δίχως ωστόσο ακόμα να υπάρχει συμφωνία, μιας και για εκείνον «παίζει» και η περίπτωση του Απόλλωνα Σμύρνης.

Το ερχόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση, ειδικά όταν «ξεδιαλύνει» το τοπίο γύρω κι από τον Μπάμπη Τεννέ, που φαίνεται πως θα παραμείνει στον πάγκο των Φθιωτών και τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button