Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Καββαδάς: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόουτς, θέλω να συνεχίσω στον Άρη»

Ο Βασίλης Καββαδάς σε συνέντευξη του σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο “Yellow radio 92,8” υπογράμμισε πως περιμένει τον Άρη και ότι θέλει πολύ να συνεχίσει στους «κίτρινους» υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Το μόνο που απομένει όπως αναφέρει είναι να τακτοποιηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν προς το πρόσωπό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν τον θέλει ο Παναγιώτης Γιαννάκης: «Πρώτα από όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόουτς, είχαμε μια συνάντηση μερικές μέρες μετά που ανέλαβε τον Άρη, μου είπε το πλάνο του και μου είπε ότι με θέλει πάρα πολύ, τον ευχαριστώ πολύ και με τιμάει πολύ όλο αυτό. Του είπα και εγώ πόσο θέλω να συνεργαστώ μαζί του, από εκεί και πέρα του εξήγησα πως έχει η κατάσταση επίσης του είπα και κάποια πράγματα που όπως είναι φυσιολογικό πρέπει να γίνουν. Του εξήγησα το πόσο θέλω να δουλέψω μαζί και το πόσο θέλω να δουλέψω μαζί του και αυτός έδειξε κατανόηση, πιστεύω ότι και αυτός από την πλευρά του έκανε μερικές προσπάθειες για να λυθεί το πρόβλημα μου και να γίνει κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει όμως».

Για το αν έχουν γίνει επαφές με την ΚΑΕ: «Καταρχάς θέλω να πω ότι ήθελα και θέλω να φοράω την φανέλα του Άρη και για αυτό δεν έβγαινα σε κανένα Μ.Μ.Ε όλο το καλοκαίρι. Ναι έχουμε επαφές με τον Άρη, είχαμε συζητήσει με την διοίκηση και μου δήλωνε το πόσο πολύ με θέλουν στην ομάδα και ξέρω ότι αυτό θα μου κάνει καλό και εμένα προσωπικά, ξέρω που μπορεί να με φτάσει ο Άρης αλλά υπάρχουν κάποιες άλλες εκκρεμότητες που δυσκολεύουν πολύ την κατάσταση»

Για το αν έχει μιλήσει για το πρόβλημα του στην ΚΑΕ: «Φυσικά και έχω μιλήσει και μιλάω, τους έχω πει ότι θέλω πολύ να συνεχίσω στον Άρη αρκεί να μου πληρώσουν τα οφειλόμενα. Και δεν μου έδωσαν ξεκάθαρη απάντηση».

Για το γιατί δεν έχει βρει ομάδα ακόμα: «Δεν μπορώ να βρω ομάδα γιατί ακόμα δεν είμαι ελεύθερος , ανήκω στον Άρη. Η προσφυγή έχει «τρέξει» κανονικά από την μεριά μου και περιμένουμε να εκδικαστεί».

Για το αν πιστεύει μπορεί ο Άρης να προλάβει την ύστατη ώρα: «Μακάρι, εγώ είμαι εδώ και περιμένω».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button