Έτσι το είδε η ΠΑΕ Λεβαδειακός!

Δείτε το match report της ΠΑΕ Λεβαδειακός, για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία.
Τον… «σταμάτησε» το δοκάρι και η αποβολή… Λεβαδειακός – Λαμία 0-0
Λεβαδειακός και Π.Α.Σ. Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στον αγώνα που έγινε στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς για την 10η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.
Ο Λεβαδειακός είχε τις φάσεις, είχε το δοκάρι με τον Τριποτσέρη, αλλά μετά την κόκκινη του Μεντί δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.
α’ μέρος
2΄ Σουτ από τα πλάγια δεξιά ο Μπελγκαζουανί απέκρουσε ο Παπαδόπουλος.
5′ Κόρνερ για τον Λεβαδειακό. Το κέρδισε ο Τόνι Σίλβα. Από την δεξιά πλευρά αυτή την φορά. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Τσαμπούρης, στο πρώτο δοκάρι ο Μεντί σηκώθηκε στα ουράνια αλλά η κεφαλιά του πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
10′ Φάουλ για τον Λεβαδειακό. Απ’ ευθείας στα χέρια του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Παπαδόπουλου.
16′ Νέο φάουλ για τους πράσινους. Ο διαιτητής έδειξε οτι έχει γίνει φάουλ από τον Τριποτσέρη σχεδόν με την εκτέλεση του φάουλ από τον εκτελεστή των «στημένων» σήμερα των πράσινων, Τσαμπούρη
21′ Ο Μητρόπουλος έκανε το σουτ από μακρυά, η μπάλα βρήκε και σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.
24′ Πολύ δυνατή εκτέλεση πλάγιου του Παντελιάδη, ο Επασί σηκώθηκε στο πέναλτι και μπλόκαρε δυναμικά προ του Ασίγκμπα!
26′ Σέντρα από τα δεξιά από τον Βασιλαντωνόπουλο, ο Λεονάρντο σε κόρνερ πρώτο των φιλοξενούμενων.
27′ Μετά από το κόρνερ, ο Πίτι έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Επασί σηκώθηκε και μπλόκαρε.
31′ Ο Τόνι Σίλβα έκανε την ωραία κίνηση από τα δεξιά, έβγαλε και την παράλληλη σέντρα, αλλά ο Παπαδόπουλος με υπερέκταση άλλαξε την πορεία της μπάλας όσο χρειάστηκε για να μην φτάσει στον Γιουσούφ και στον Γιακουμάκη.
39′ Το κόρνερ που είχε κερδίσει ο Μεντί και εκτέλεσε ο Μπελγκαζουανί πέρασε ανεκμετάλλευτο.
42′ Δοκάρι για τον Λεβαδειακό στην πιο μεγάλη ευκαιρία. Εκτέλεση φάουλ από δεξιά για τον Λεβαδειακό από τον Τσαμπούρη, δεν ήταν καλή, η μπάλα πέρασε από τον Γιακουμάκη, αιφνιδίασε τους αμυντικούς, έφτασε στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Τριποτσέρης έκανε την προβολή η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και έδιωξαν οι αμυντικοί.
Στο πρώτο μέρος ο Λεβαδειακός είχε δυο πάρα πολύ καλές ευκαιρίες για να προηγηθούν. Η πρώτη με την κεφαλιά του Μεντί που πέρασε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, η δεύτερη με τον Τριποτσέρη που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
β’ μέρος
50’ Δυνατή σέντρα-σουτ του Μπελγκαζουανί από τα δεξιά ο Γιακουμάκης έκανε την προσπάθεια, η μπάλα μόλις άουτ
54′ Δεύτερη, πολύ καλή, φάση για τον Τριποτσέρη. Ο Τσαμπούρης εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Τριποτσέρης μόνος ετην καρδιά της άμυνας, έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, ο Παπαδόπουλος σε καλή θέση μπλόκαρε
56′ Το φάουλ που εκτέλεσε ο Τσαμπούρης από τα δεξιά πέρασε ανεκμετάλλευτο
61’ Κίτρινη κάρτα στον Μεντί για μαρκάρισμα στον Βασιλαντωνόπουλο. Δεύτερη, άρα κόκκινη και εκτός αγώνα ο Σενεγαλέζος αμυντικός
Λεβαδειακός: Επασί, Μεντί, Λεονάρντο, Τριποτσέρης, Τσαμπούρης, Μητρόπουλος, Ομπιόρα (75′ Νιασέ), Μπελγκαζουανί (73′ Σουμπίνιο), Τόνι Σίλβα (64′ Φαβάρο) και Γιακουμάκης.