Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τρελή πρόταση από Λευκορωσία για Καρέλη – Τι θα κάνει ο Παναιτωλικός!

Ο Νίκος Καρέλης έκανε τρομερή σεζόν στο Αγρίνιο, θέλει να μείνει, αλλά οι σειρήνες από έξω ακούγονται, έχουν πολλά χρήματα και ο Παναιτωλικός… ακούει. #slgr #panaitolikosfc #Καρέλης #slgrinterwetten

Ο Νίκος Καρέλης έκανε τρομερή σεζόν στο Αγρίνιο, θέλει να μείνει, αλλά οι σειρήνες από έξω ακούγονται, έχουν πολλά χρήματα και ο Παναιτωλικός… ακούει.

Ο Παναιτωλικός είναι η αλήθεια πως έστρωσε την καριέρα που είχε ο Νίκος Καρέλης, η οποία είχε πάρει την κάτω βόλτα.

Οι δύο πλευρές είναι μακριά οικονομικά από την ανανέωση του συμβολαίου και η πρόταση από Λευκορωσία κάνει ακόμα πιο περίπλοκα τα πράγματα.

Μετά από μία στείρα ποδοσφαιρική 3ετία, στην ομάδα, ο Νίκος Καρέλης ξανάνιωσε κάνοντας εξαιρετική σεζόν στη Super League 1!

Η (εκ νέου) συνύπαρξή του με τον Γιάννη Αναστασίου στον Παναιτωλικό του έδωσε το ανάλογο boost και εκείνος με την σειρά του έγραψε 9 γκολ σε 33 αγώνες.

Επόμενη μέρα; Αξίωσε σχεδόν 180 χιλιάρικα στο Αγρίνιο για ανανέωση, ποσό που όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», απέχει ένα 30% από την αντιπρόταση που έκανε ο Παναιτωλικός.

Πήγε 30 ετών και γνωρίζει πως ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Οπότε η πρόταση 200.000 ευρώ που «έσκασε» από την Λευκορωσία τον έχει βάλει σε σκέψεις. Η φαμίλια στηρίζει τον Νικόλα…

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button