Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Φέρτε πίσω την προτομή Μητσιμπόνα το συντομότερο…»

Σε ανακοίνωση προχώρησαν οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, για το θέμα της κλοπής της προτομής του Γιώργου Μητσιμπόνα.

κλοπή της προτομής του αείμνηστου Γιώργου Μητσιμπόνα έφερε μεγάλη αναστάτωση στους παλαίμαχους παίκτες της ΑΕΛ, που πήραν θέση για το θέμα και ζητούν από τους δράστες να την επιστρέψουν όσο πιο σύντομα γίνεται.

Σε ανάρτησή τους στο facebook την Τετάρτη (23/5) οι βετεράνοι των «βυσσινί» δηλώνουν μάλιστα διατεθειμένοι να παραλάβουν την προτομή από οποιοδήποτε σημείο τους υποδειχθεί και να αναλάβουν την επαναφορά της.

Αναλυτικά: «Θλίψη και οργή προκάλεσε η είδηση για την αφαίρεση της προτομής που στήθηκε στο γήπεδο Τυρνάβου, στην μνήμη του Γιώργου Μητσιμπόνα. Αδυνατούμε να καταλάβουμε το κίνητρο αυτής της ενέργειας και καλούμε τους δράστες να αποκαταστήσουν την απαράδεκτη ενέργεια τους το συντομότερο.

Απο την πλευρά μας είμαστε διατεθειμένοι να παραλάβουμε την προτομή απο οποιοδήποτε σημείο μας υποδειχθεί και να αναλάβουμε την επαναφορά της. Ευελπιστούμε ότι οι δράστες θα καταλάβουν την συναισθηματική αξία της που δεν διαπραγματεύεται με το βάρος και την χρηματική αξία της σαν υλικό…».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button