Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Χωρίς Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ

Χωρίς τον Σέρβο επιθετικό, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ στο δύσκολο ματς με την Ξάνθη.

Άλλη μια απώλεια για τον ΠΑΟΚ ενόψει του κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, τόνισε ότι ο Σέρβος φορ τραυματίστηκε στην προπόνηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής (1/12) και δεν θα ταξιδέψει στην Ξάνθη.

Το ίδιο ισχύει και ο Κάμπος ο τραυματισμός (πρόβλημα στο δικέφαλο) του οποίου επιβεβαιώθηκε. Αν σε αυτά προσθέσουμε και τον Λέοβατς, που τέθηκε εκτός ομάδας, όπως έγραψε το Gazzetta.gr, καταλαβαίνει κανείς ότι ο Δικέφαλος του Βορρά θα ταξιδέψει με πολλές απουσίες.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Πρίγιοβιτς κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης «γύρισε το πόδι του σε μια διεκδίκηση» και αποχώρησε με φρικτούς πόνους.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκε σε ιατρικό κέντρο προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση, με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για βαρύ διάστρεμμα.

Βάσει των αποτελεσμάτων της μαγνητικής θα εκτιμηθεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του, κάτι που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button