Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ετοιμάζει αλλαγές εν όψει Αστέρα Τρίπολης

Ο Μπέσνικ Χάσι αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού, εν όψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Μπέσνικ Χάσι αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού, εν όψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Κοσοαβάρος τεχνικός δεν έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα των παικτών του στην αναμέτρηση με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και για αυτό τον λόγο θέλει να αλλάξει κάποια πρόσωπα στο βασικό σχήμα, προκειμένου να επιστρέψουν οι Πειραιώτες στις καλές εμφανίσεις.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» μπορεί να υπολογίζει στον Παναγιώτη Ταχτσίδη, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε τις προηγούμενες ημέρες. Παράλληλα, ο Χάσι θα περιμένει και την επιστροφή του Αλμπέρτο Μποτία σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Αυτό αναμένεται να γίνει είτε την Πέμπτη, είτε την Παρασκευή, καθώς οι ενοχλήσεις του Ισπανού στο πέλμα, έχουν ξεπεραστεί.

πηγή: novasports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button