Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Καπετάνος: «Η πρόταση της Δόξας είναι ελκυστική, δεν έχουμε δώσει ακόμα τα χέρια»

Το γεγονός πως κοιτάει με καλό «μάτι» την περίπτωση να αγωνιστεί στη Δόξα Δράμας, παραδέχθηκε ο Παντελής Καπετάνος, ο οποίος έκανε και την πρόβλεψη του και για το ποιες ομάδες θα «κυνηγήσουν» τη φετινή Super League.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Για την προοπτική μεταγραφής του στη Δόξα Δράμας: «Είμαστε σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της Δόξας Δράμας. Δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμη, αλλά πιστεύω να γίνει τις επόμενες ημέρες. Είμαι θετικός, όμως, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Μου αρέσει αυτή η προοπτική και θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Είχα και άλλες προτάσεις, όμως, τις απέρριψα λόγω οικογένειας. Η πρόταση της Δόξας είναι ελκυστική, όμως, δεν έχουμε δώσει τα χέρια ακόμη».

Για τους στόχους της Δόξας Δράμας: «Η Δόξα είναι ιστορική ομάδα, απλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και ήρθε η άνοδος πρέπει να μπει γρήγορα στη διαδικασία για τη Football League. Είναι μια δύσκολη κατηγορία, όμως, πιστεύω ότι θα γίνουν οι κινήσεις ενίσχυσης. Αυτό το γνωρίζουν καλύτερα οι άνθρωποι της ομάδας, όμως πιστεύω ότι θα γίνει το καλύτερο δυνατό προκειμένου η Δόξα να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα».


Για τη φετινή Football League: 
«Η Football League είναι δύσκολο πρωτάθλημα. Υπάρχουν φαβορί, ομάδες που ενισχύθηκαν όμως αυτό δεν φτάνει να το λες πρέπει να το αποδείξεις και στο γήπεδο».

Για τον Άρη: «Η αλήθεια είναι πως ο Άρης την περσινή σεζόν μου άρεσε περισσότερο. Το μόνο θετικό είναι ότι απέκτησε εμπειρίες. Πήρε πολλά μαθήματα και τα περσινά λάθη πιστεύω ότι δεν θα τα ξανακάνει. Είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο όμως πρέπει να το αποδείξει».

Για τη φετινή Super League: «Φέτος είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Οι ομάδες ενισχύθηκαν καλά και βλέπω τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να είναι οι διεκδικητές του τίτλου. Ο Ολυμπιακός πιστεύω ότι έχει το πάνω χέρι. Ο ΠΑΟΚ έχει αρκετές αγωνιστικές τιμωρία ακόμη, αυτό είναι το μεγάλο μείον του. Ελπίζω να τα καταφέρει. Έχει νέο προπονητή, θέλει πίστωση χρόνου. Μακάρι να πετύχει».

Για τον Ράζβαν Λουτσέσκου: «Έχω πολύ καλή εικόνα γι’ αυτόν, δούλεψα μαζί του. Δεν μπορεί να κριθεί ακόμη. Μπήκε κατευθείαν στα βαθιά. Το θέμα είναι πόσο υπομονή θα κάνουν στον ΠΑΟΚ, γιατί η δουλειά που κάνει σίγουρα θα βγει στο γήπεδο. Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα πίεσης γι’ αυτόν. Είναι έξυπνος, δουλευταράς και αν έχει τον χρόνο, ο ΠΑΟΚ θα βγάλει κάτι καλό. Μέσα από τη δουλειά του και φέτος μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα, απλά ήρθε αργά στην ομάδα, δεν έκανε προετοιμασία και αυτό είναι μείον». 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button