Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Ο ΠΑΟΚ στο Jakob Cup της Γερμανίας

Μετά από ένα μήνα σκληρών προπονήσεων στην Ελλάδα και αφού ολοκληρώθηκε  πρώτος κύκλος φιλικών παιχνιδιών στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ αναχωρεί σήμερα το βράδυ για τη Γερμανία, όπου θα πάρει μέρος στο πολύ απαιτητικό “Jakob Cup” που θα διεξαχθεί στο Bayreuth.

Στο φιλικό τουρνουά θα λάβουν μέρος η νταμπλούχος Γερμανίας, Brose Bamberg των Andrea Trinchieri και Νίκου Ζήση, η διοργανώτρια medi Bayreuth που θα πάρει μέρος στο επερχόμενο Basketball Champions League και η Fraport Skyliners.

Στην πρώτη ημέρα του τουρνουά, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Brose Bamberg (16/9, 20:30), ενώ την Κυριακή θα κοντραριστεί με μία από τις medi Bayreuth και Fraport Skyliners, ανάλογα με τα αποτελέσματα του Σαββάτου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του τουρνουά:

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

18:00 Medi Bayreuth- Fraport Skyliners

20:30 ΠΑΟΚ-Brose Bamberg

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

15:30 Μικρός τελικός (Ηττημένοι αγώνων πρώτης ημέρας)

18:00 Τελικός (Νικητές αγώνων πρώτης ημέρας)

Το τουρνουά δεν θα καλυφθεί τηλεοπτικά, αλλά θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση από τα social media της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Τα εισιτήρια για την κάθε μέρα του τουρνουά κοστίζουν 12 ευρώ (10 ευρώ το μειωμένο), ενώ το εισιτήριο διημέρου κοστίζει 20 ευρώ (17 ευρώ το μειωμένο). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους ηλεκτρονικά μέσα από την παρακάτω διεύθυνση: https://medibayreuth-ticketshop.reservix.de/events

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button