Ο Λούκας Πιαζόν υποψήφιος για τον Ολυμπιακό

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται και τα μεταγραφικά σενάρια στον Ολυμπιακό συνεχίζονται, με τελευταίο αυτό που θέλει τους «ερυθρόλευκους» να προσπαθούν να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι, τον Λούκας Πιαζόν.
Η Αγγλία είναι τις τελευταίες μέρες ο πιο δημοφιλής τόπος για να φιλοξενεί τα «ερυθρόλευκα» μεταγραφικά σενάρια. Ο Ολυμπιακός ήδη βρίσκεται εκεί για τον επαναληπτικό με τη Μπέρνλι, όμως οι άνθρωποί του ταυτόχρονα ασχολούνται και με τις τελευταίες -πλην όμως άκρως σημαντικές- πινελιές στο ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Ως γνωστόν, το όνομα του Γιάγια Τουρέ είναι αυτό που κυριαρχεί και η φημολογία στον αγγλικό Τύπο μάλιστα θέλει τον παίκτη να βρίσκεται απόψε στο Turf Moor για να παρακολουθήσει το ματς των «ερυθρόλευκων» πριν φιξαριστεί η επιστροφή του στο Λιμάνι.
Όμως η περίπτωση του σπουδαίου Ιβοριανού χαφ, δεν η μόνη με την οποία ασχολούνται οι Πειραιώτες. Εδώ και ώρες στην Αγγλία κυκλοφορεί ένα ακόμη σενάριο, το οποίο θέλει τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε επαφές με την Τσέλσι για έναν παίκτη που έχει προταθεί, τον Λούκας Πιαζόν. Πρόκειται για τον 24χρονο Βραζιλιάνο (σ.σ. με ιταλικό διαβατήριο) εξτρέμ των «μπλε», ο οποίος πέρσι πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά ως δανεικός στη Φούλαμ, βοηθώντας τη να επιστρέψει στην Premier League.
Τις τελευταίες μέρες φαίνεται πως έχει ανέβει αρκετές θέσεις στη λίστα του Ολυμπιακού και σύμφωνα με τους Άγγλους θα προσπαθήσει να τον κλείσει μέχρι την Παρασκευή, ωστόσο ο συγκεκριμένος δεν είναι ο μοναδικός εξτρέμ με τον οποίο ασχολούνται ταυτόχρονα οι Πειραιώτες στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.
Ο Πιαζόν αποκτήθηκε από την Τσέλσι το 2012 ως επένδυση για το μέλλον από τις ακαδημίες της Σάο Πάολο και έκτοτε έχει αγωνιστεί δανεικός σε Μάλαγα, Φίτεσε, Άιντραχτ, Ρέντινγκ και Φούλαμ, μετρώντας 176 συμμετοχές με 37 γκολ και 28 ασίστ. Μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ικανότητα και στις δύο πτέρυγες παρότι δεξιοπόδαρος, αλλά και σαν δεύτερος επιθετικός.
πηγή: sdna











