Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τριανταφυλλόπουλος: «Χαμηλά το κεφάλι και πολύ δουλειά»

Ο Αστέρας, μετά την συντριπτική ήττα από τον ΠΑΣ Λαμία στην 3η αγωνιστική,  φαίνεται πως «ξύπνησε» και χθες που φιλοξενήθηκε από τον Ολυμπιακό στο Παλαιό Φάληρο πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση και πήρε την ισοπαλία.

Μετά το θετικό αποτέλεσμα ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος μίλησε στο «Arcadia 93.8» και τόνισε πως η ομάδα ακόμη έχει πολύ δρόμο μπροστά της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αμυντικού των Αρκάδων:
Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: «Όπως εξελίχθηκε το ματς και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους. Νομίζω πως εμείς μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι με τις ευκαιρίες των Καλτσά και Δουβίκα, θα μπορούσαμε να κάνουμε το 0-2 και να μην αφήσουμε περιθώρια αντίδρασης στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, δεν τα καταφέραμε. Παρόλα αυτά, ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός καθώς και η εικόνα μας που δείχνουμε να αντιστρέφουμε το κακό κλίμα που φαίνεται να υπάρχει από τις τελευταίες ατυχείς εμφανίσεις. Το θέμα είναι να συνεχίζουμε έτσι. Χαμηλά το κεφάλι πολύ δουλειά και στο τέλος να δούμε τι θα καταφέρουμε».
 
Για το τι άλλαξε και η εικόνα της ομάδας είναι βελτιωμένη: «Οι εμφανίσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον ΠΑΣ και στον αγώνα με τη Λαμία δεν αντικατοπτρίζουν το τι πραγματικά είμαστε. Το πως δουλεύουμε και πως είμαστε σαν χαρακτήρες. Νομίζω ότι ο Αστέρας είναι αυτό που δείξαμε σήμερα. Αυτό θα κοιτάξουμε να βγάλουμε σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα. Το τελευταίο παιχνίδι ήταν μια κακή παρένθεση και θα το αφήσουμε πίσω».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button