ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Μιχάλη Γρηγορίου

Πάμε να προσεγγίσουμε την πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία για τον σημερινό αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Πάμε να προσεγγίσουμε την πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία για τον σημερινό αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Δυστυχώς τα προβλήματα δεν λείπουν από την ομάδα της Φθιώτιδας. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, Μπατσάνα Αραμπούλι καθώς ο Γεωργιανός σέντερ φορ τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Ατρόμητο, υπέστη θλάση α΄βαθμού και θα απουσιάσει για περίπου 2 εβδομάδες.

Εκτός είναι επίσης και ο Πίτι, με τον βετεράνου μεσοεπιθετικό να μην προπονείται κανονικά την τελευταία εβδομάδα, χωρίς βέβαια να έχει γίνει γνωστό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει… αν όντως αντιμετωπίζει. Οι απουσίες στην μεσοεπιθετική γραμμή της Λαμίας δεν σταματούν εκεί καθώς ανέτοιμος είναι τόσο ο Ταϊρόν ο οποίος ανεβαίνει σιγά σιγά, όσο και ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές αναμένονται να επιστρέψουν μετά την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες.

Τώρα, εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού είναι και οι Ανταμά Μπα και Ανέστης Βλαχομήτρος.

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Πάμε να δούμε λοιπόν μία πιθανή ενδεκάδα για τον σημερινό αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναιτωλικό. Έχοντας την αποστολή στα χέρια μας, η προσέγγιση της βασικής ενδεκάδας δεν είναι πλέον δύσκολο να πραγματοποιηθεί.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου εδώ και αρκετό καιρό έχει καταλήξει στους 11 βασικούς του ποδοσφαιριστές και πλην ελαχίστων περιπτώσεων, αυτούς εμπιστεύεται. Σήμερα, αναγκαστικά θα έχουμε μία αλλαγή μιας και λείπει ο Αραμπούλι.

Η πιθανή ενδεκάδα που σας παρουσιάζει το LamiaSports, θέλει τον Επασί κάτω από το τέρμα, τον Σκόνδρα δεξιά, τον Μαρτίνεθ αριστερά και τους Αντέτζο και Τζανετόπουλο στο κέντρο της άμυνας.

Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Μπεχαράνο και Τζανδάρης, ενώ στα άκρα της επίθεσης ο Ρόμανιτς αριστερά και ο Ντέλετιτς δεξιά. Τη θέση του Αραμπούλι θα πάρει ο Βασιλακάκης, ο οποίος θα παίζει λίγο πιο πίσω από τον προωθημένο Καραμάνο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button