Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ενημέρωση Πρώτων Βοηθειών για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Serpanos F.C(pics)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημέρωση Πρώτων Βοηθειών σχετικά με την Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση & τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή που είχε προγραμματιστεί από την Εεεπφ Λαμίας για την Κυριακή 17/9/2017.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Serpanos F.C:

Ενημέρωση Πρώτων Βοηθειών για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Serpanos F.C.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημέρωση Πρώτων Βοηθειών σχετικά με την Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση & τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή που είχε προγραμματιστεί από την Εεεπφ Λαμίας για την Κυριακή 17/9/2017.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Serpanos F.C. παρευρέθηκε σύσσωμη με όλο της το προσωπικό στο χώρο της Le Gourmet όπου και διεξήχθη το σεμινάριο, αποδεικνύοντας πως δίνει σταθερά βαρύνουσα σημασία, στην ασφάλεια των παιδιών της Ακαδημίας και των παρευρισκόμενων.

Όλοι οι προπονητές της Ακαδημίας Serpanos F.C. είναι πιστοποιημένοι διασώστες από το ERC European Resuscitation Council, στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και στην χρήση του αυτομάτου εξωτερικού απινιδωτή, ενώ παράλληλα, διαθέτει και πιστοποιημένο διασώστη εκπαιδευτή από το ERC European Resuscitation Council, στις πρώτες βοήθειες .

Κύρια θέματα της Ενημέρωσης ήταν:

  • Η Καρδιακή Ανακοπή.
  • Η Χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.
  • Η Πλάγια θέση ασφαλείας.
  • Η Πνιγμονή από ξένο σώμα.

Παρών στην ενημέρωση ήταν όλοι οι προπονητές της Ακαδημίας μας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button