Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πιέζει για τη μετεγγραφή ο Γκιγιέρμε

Ο Γκιγιέρμε φέρεται να ασκεί πιέσεις στη διοίκηση της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, προκειμένου να δώσει τη συγκατάθεσή της, ώστε να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους «ερυθρολεύκους», θέλει να τελειώσει άμεσα το συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει πρόταση δανεισμού του έμπειρου μέσου, διατηρώντας οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του το ερχόμενο καλοκαίρι. Παράλληλα, στις διαπραγματεύσεις για τον 27χρονο παίκτη έχει συμπεριληφθεί και ο Μανώλης Σιώπης, ως έμψυχο αντάλλαγμα. Στις τάξεις του Ολυμπιακού υπάρχει αισιοδοξία, πως το θέμα θα τελειώσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι επαφές για την απόκτηση του Φράνκο Σολδάνο. Δημοσιεύματα θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει καταθέσει πρόταση ύψους τριών εκατομμυρίων δολαρίων, για τον Αργεντινό επιθετικό. Ο 23χρονος παίκτης από την πλευρά του έχει απορρίψει προτάσεις από Τουρκία και Ρωσία. Οι Αχμέντ Χασάν και Ρουί Φόντε παραμένουν στη λίστα των «ερυθρολεύκων» για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button