Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Προειδοποιεί για μηνύσεις ο Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας έστειλε εξώδικο στην εφημερίδα «Ελευθερία», προειδοποιώντας την για μηνύσεις, επειδή, όπως αναφέρεται, στο σημερινό της φύλλο δημοσιεύει θέσεις δυσφημιστικές για τον ίδιο, που εκφράστηκαν στη συνέντευξη τύπου της Ερασιτεχνικής, αλλά όχι και την απάντησή του.

Η εξώδικος πρόσκληση – δήλωση του Αλέξη Κούγια, όπως έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Ενώπιον παντός Δικαστηρίου και Αρχής

Εξώδικος Πρόσκληση – Δήλωση

Αλεξίου Κούγια, Δικηγόρου Παρ’ Αρείω Πάγω, ιδιοκτήτου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Κύπρου 72 Λάρισα
ΚΑΤΑ

1.Γεωργίου Μιχαλόπουλου, Διευθύνοντος Συμβούλου εφημερίδας Ελευθερία Λάρισας, οδός Παπασταύρου Κωνσταντίνου 6, Λάρισα

2. Γκουντουμάνη Άρη, δημοσιογράφου εφημερίδας Ελευθερία Λάρισας, οδός Παπασταύρου Κωνσταντίνου 6, Λάρισα

Έχω αντιληφθεί ότι επειδή η οικογένεια Γιώργου Δημητρακόπουλου, του πραγματικού ιδιοκτήτη της εφημερίδας Ελευθερία, ο οποίος παραχώρησε τις μετοχές του στην υπερήλικα μητέρα του επειδή έγινε ευρωβουλευτής και είχε κώλυμα εκλογιμότητας, με επέλεξε ως δικηγόρο της στην αντιδικία της με τον πρώτο από εσάς, υπάρχει μία επιμελημένη προσπάθεια δυσφημήσεως μου από τον αντίδικο του κ. Δημητρακόπουλου, κ. Μιχαλόπουλο (έχουν αλληλομηνυθεί), αλλά το να δημοσιεύετε στη σημερινή σας έκδοση και συγκεκριμένα στη σελίδα 15 οτιδήποτε είναι δυσφημιστικό για μένα και να μην δημοσιεύετε την απάντηση μου, η οποία αποδεδειγμένα σας είχε αποσταλεί εγκαίρως και πριν τυπωθεί η εφημερίδα σας, αποτελεί και ποινικό αδίκημα και πειθαρχικό παράπτωμα.

Το πρόσωπο το οποίο αναφέρθηκε στο πρόσωπο μου για τη διάπραξη ποινικού αδικήματος και το οποίο είναι γνωστό στην κοινωνία της Λάρισας, κυρίως γιατί επί χρόνια ήταν ο εκπρόσωπος των Monsters, παρέλειψε να αναφέρει ότι το αδίκημα για το οποίο ψευδώς και συκοφαντικώς ανέφερε ότι αποτελεί για εμέ δήθεν κώλυμα στο να συμμετέχω στη μετοχική σύνθεση της εταιρίας (έχω το 99,9%) που κατέχει το 90% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ, είναι ότι στις 8/3/2011 έδωσα συνέντευξη τύπου στην Πάτρα και αποκάλυψα όλη την ιστορία του Koriopolis χρησιμοποιώντας κατά την άποψη του Αχιλλέα Μπέου τις κασέτες που απέστειλε στο γραφείο μου ο Νικόλας Πατέρας και κατά τον Αχιλλέα Μπέο ήταν αποτέλεσμα υποκλοπής και συρραφής.

Αποκρύπτοντας την αλήθεια το πρόσωπο αυτό, που τις νομικές του γνώσεις έχω κάθε δικαίωμα ως κορυφαίος ποινικολόγος να αμφισβητήσω (δεν γνωρίζω αν έχει παρουσίες έστω και σε μικρά ποινικά δικαστήρια) σκοπίμως για να με δυσφημίσει μιλώντας ενώπιον σημαντικών προσώπων της πόλης, δεν είπε ότι εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς διελύθη το μεγαλύτερο κύκλωμα στημένων αγώνων στην Ελλάδα, παραπέμφθηκαν σε δίκη ο Ευάγγελος Μαρινάκης, ο Αχιλλέας Μπέος και 100 περίπου άλλοι για σημαντικότατα κακουργήματα κι εγώ ήμουν επί 10 χρόνια προστατευόμενος μάρτυς, συνοδευόμενος από αστυνομικούς γιατί κινδύνευε η ζωή μου.

Σε κάθε περίπτωση η δίκη θα διεξαχθεί σε λίγες μέρες και επειδή είμαι μάλλον καλός ποινικολόγος θα προβλέψω μια πανηγυρική μου αθώωση.

Τον νομικό αυτόν και θα μηνύσω και θα καταγγείλω πειθαρχικά για αυτή τη σκόπιμη δυσφήμηση μου, αφού με έφερε ως κατηγορούμενο για κακούργημα χωρίς να αναφέρει την αλήθεια, όπως είχε νομική και ηθική υποχρέωση.

Η υπόθεση αυτή δημιουργήθηκε από μήνυση του Αχιλλέα Μπέου εις βάρος του Νικόλα Πατέρα και εμού, οι οποίοι και αναδείξαμε την υπόθεση.

Επειδή, είστε υποχρεωμένοι από τον Νόμο και των κώδικα δεοντολογίας δημοσιογράφων να διασταυρώνετε και να δημοσιοποιείτε και τις δύο απόψεις σε αυτού του είδους σοβαρά θέματα και ειδικά όταν αναφέρονται σε αυτού του επιπέδου σημαντική προσωπικότητα για την πόλη, αφού εκτός από κορυφαίος ποινικολόγος είμαι και ο αποκλειστικός ιδιοκτήτης της ιστορικής και ταυτισμένης με τον πολιτισμό της Λάρισας ΑΕΛ.

Επειδή επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου.
    ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ
Όπως στο αυριανό σας φύλλο στην ίδια σελίδα και στο ίδιο μέγεθος δημοσιεύσετε τόσο τη χθεσινή απάντηση μού, όσο και τη σημερινή εξώδικη πρόσκληση – δήλωση μου (όπως κάνατε και στην άκρως δυσφημιστική για εμέ επιστολή Τσαγκάλη)
          ΑΛΛΩΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩ

Ότι θα σας μηνύσω και θα σας ενάγω ενώπιον των ποινικών και πολιτικών δικαστηρίων.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλετε όπως επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς εκείνους στους οποίους απευθύνεται προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες αντιγράφοντας ολόκληρο το κείμενο της παρούσης στη έκθεση επιδόσεως του.

Λάρισα 5/10/2018

Ο εξωδίκως δηλών»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button