Φαίνεται πως έχει «κλειδώσει» η βασική ενδεκάδα!
Μία εντελώς διαφορετική εικόνα έχει δείξει στα τελευταία δύο φιλικά του παιχνίδια ο ΠΑΣ Λαμία. #slgr #lamiafc #φιλικά #προετοιμασία #πρωτάθλημα #ΠΑΣΛαμία

Μία εντελώς διαφορετική εικόνα έχει δείξει στα τελευταία δύο φιλικά του παιχνίδια ο ΠΑΣ Λαμία. #slgr #lamiafc #φιλικά #προετοιμασία #πρωτάθλημα #ΠΑΣΛαμία
Στις δηλώσεις μετά το παιχνίδι και τη νίκη με 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία Μιχάλης Γρηγορίου είχε τονίσει πως στους αγώνες με τον Ιωνικό και την ΑΕΚ, θα γίνει επί της ουσίας η πρόβα τζενεράλε της βασικής ενδεκάδας της ομάδας.
Κι΄έτσι και έγινε! Ο Γρηγορίου στο ματς με τον Ιωνικό έβαλε τον Σαράνοφ στο τέρμα, τον Προβυδάκη δεξιά, τον Μαρτίνεθ αριστερά και στο κέντρο της άμυνας τον Αντέτζο με τον Μαζουλουξή. Στο κέντρο τον Γκέντσογλου και τον Τζανδάρη, ενώ πιο μπροστά τους αγωνίστηκε ο Νούνιες. Στα άκρα, αριστερά ο Ρόμανιτς και δεξιά ο Μανουσάκης ενώ στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Καραμάνος.
Αν εξαιρέσουμε την αλλαγή του Προβυδάκη με τον Βύντρα, λόγω τραυματισμού του πρώτου, ίδια ήταν και η ενδεκάδα και κόντρα στην ΑΕΚ, στο χθεσινό φιλικό.
Η εικόνα της Λαμίας και στα δύο φιλικά ήταν αρκετά καλή και όπως φαίνεται στο μυαλό του Γρηγορίου, η βασική ενδεκάδα έχει ήδη «κλειδώσει».
Είτε γίνει η πρεμιέρα του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 21-22/8 είτε όχι, ο προπονητής των «κυανόλευκων» έχει επιλέξει τους ποδοσφαιριστές που θα στηριχθεί φέτος, ενώ ακόμη και οι αλλαγές του και στα δύο τελευταία φιλικά ήταν ακριβώς οι ίδιες.
Σημαντική θα είναι και η προσθήκη του Ντάνι Μπεχαράνο, ο οποίος όταν θα επιστρέψει με το καλό θα «χτηπήσει» την πόρτα της βασικής ενδεκάδας δίνοντας μία ακόκη επιλογή στον προπονητή του ΠΑΣ Λαμία.