Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Οι δηλώσεις του Χιμένεθ και του Μπακάκη μετά το τέλος του αγώνα με την Μπριζ

Ο προπονητής της ΑΕΚ, αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του, τόνισε πως είναι περήφανος για αυτούς αφού παίζουν πάντα με ψυχή και καρδιά. Από την άλλη ο Μπακάκης που αγωνίστηκε στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης με κράμπα δήλωσε με σιγουριά πως θα πάρουν την πρόκριση μέσα στο ΟΑΚΑ

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Χιμένεθ:

«Ένα πρώτο ημίχρονο πολύ καλό όπως και στη Μόσχα. Στο δεύτερο ξεκινήσαμε σε καλό επίπεδο. Και έγινε η αποβολή Λιβάγια, θα κάναμε αλλαγή Κλωναρίδη, μετά του Αλμέιδα αλλά δεν προλάβαμε. Συμφωνώ ότι ήταν 3-5-2, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν τις τελειώνουμε. Μας λείπουν πράγματα αλλά δεν μας λείπει η καρδιά και το δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι. Ανεξαρτήτως από το σύστημα, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου γιατί βγάζουν σε κάθε παιχνίδι ψυχή και καρδιά. Είναι η πρώτη φορά που η Μπριζ δεν σκοράρει και μάλιστα εναντίον 10. Ο Λιβάγια είναι επιθετικός, ο Κλωναρίδης είναι επιθετικός, ο Μάνταλος μπορεί να παίξει επιθετικά, ο Λάζαρος επίσης. Επιθετικούς έχουμε άλλα γκολ δεν βάζουμε μέχρι στιγμής στα ματς. Πέρυσι βάζαμε, φέτος ακόμα όχι…. Για μένα η ομάδα μου είναι πάντα φαβορί, όπως τα παιδιά μου είναι τα πιο όμορφα. Δύσκολη η ρεβάνς, μεγάλος ο αντίπαλος. Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε, δεν μπορούμε να τους αφήσουμε χώρους… Θα ήταν καλύτερο αν σκοράραμε αλλά δεν το καταφέραμε»

 

Μιχάλης Μπακάκης: Θα πάρουμε την πρόκριση στο ΟΑΚΑ.

«Το αποτέλεσμα μέσα στο Μπριζ και με 10 παίκτες δεν είναι εύκολο. Θέλαμε τη νίκη και είδατε ότι το κυνηγήσαμε. Πιστεύω ότι με το ίδιο πείσμα όπως σήμερα θα πάρουμε την πρόκριση στο ΟΑΚΑ»

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button