Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Σενάριο από τη Φινλανδία για Πούκι

Ο Τεέμου Πούκι μένει ελεύθερος από τη Νόριτς και φινλανδικά δημοσιεύματα τον μπλέκουν με τον Ολυμπιακό. #stoiximan_slgr #olympiacosfc #TeemuPukki #transfernews #Norwich #SportsNews #season2022_2023

Ο Τεέμου Πούκι μένει ελεύθερος από τη Νόριτς και φινλανδικά δημοσιεύματα τον μπλέκουν με τον Ολυμπιακό.

Στις μεταγραφικές λίστες των ελληνικών ομάδων βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια Τεέμου Πούκι, ο οποίος ωστόσο δεν δελεάστηκε από τη χώρα μας, προτιμώντας την Αγγλία. Από το 2018 αγωνιζόταν στη Νόριτς, παίζοντας και στην Premier League, αλλά τώρα μένει ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί το περασμένο καλοκαίρι για τον Φινλανδό στράικερ, ωστόσο ήταν δύσκολο να τα βρει τόσο με την αγγλική ομάδα, όσο και με τον παίκτη. Ωστόσο, οι Σκανδιναβοί εκτιμούν ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν νέα κρούση στον 33χρονο επιθετικό.

Με 201 γκολ σε 555 παιχνίδια στην καριέρα του, ο Πούκι είναι ένας εκ των κορυφαίων στράικερ, ενώ έχει αγωνιστεί σε Σάλκε, Σέλτικ, Μπρόντμπι πριν τη Νόριτς.

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει ως προτεραιότητα να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος φέτος αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας και πιθανότατα του πρωταθλήματος. Απόφαση για μεταγραφή φορ θα υπάρξει αν ο Κονγκολέζος άσος δεν μείνει στο λιμάνι, ενώ λόγο σε αυτό θα έχει και ο νέος προπονητής των «ερυθρόλευκων».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button