FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Γιατί κι εσύ πρέπει να … ΠΑΣ Λαμία»

Διαβάστε την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία…

Ο Ερασιτέχης ΠΑΣ Λαμία μέσω του ΔΣ και του Προέδρου του Παναγιώτη Φώσκολου έστειλε μήνυμα προς το κόσμο της Λαμίας και του φιλάθλους του ΠΑΣ για το επερχόμενο παιχνίδι εντός έδρας με τον Πανιώνιο.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Αγαπητά μέλη και φίλοι,
Η Super League ξεκίνησε τη διαδρομή της για τη σεζόν 2017-2018 με τη συμμετοχή του Συλλόγου μας για 1η φορά στην ιστορία του. 
Το αποτέλεσμα αυτό ήρθε σε συνέχεια μιας πορείας δύσκολης και απαιτητικής, στην οποία ο Μεγαλομετοχος Πανουργιας Παπαιωαννου, ο Προεδρος Γιωργος Ποντικας, το Διοικητικο Συμβουλιο,  το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές παρουσίασαν κατά γενική ομολογία ένα αξιόμαχο σύνολο που κέρδισε τις εντυπώσεις εντός και εκτός γηπέδων.
Ο φίλαθλος κόσμος με τη σειρά του έδωσε τη δική του πνοή στην ομάδα και δικαίως γεύτηκε τη χαρά της ανόδου  στα μεγάλα “σαλόνια” του ελληνικού ποδοσφαίρου. 
Όμως στη νέα αυτή πρόκληση η βοήθεια όλων είναι απαραίτητη όσο ποτέ και η συμβολή μας με ισχυρή παρουσία στη φυσική μας έδρα και αγορά εισιτηρίων και καρτών διαρκείας, το ελάχιστο αλλά εξόχως σημαντικό που μπορούμε να προσφέρουμε στην προσπάθεια για επίτευξη των στόχων  της “ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ1964” .
Ας μην ξεχνάμε ότι η συμμετοχή και ο ανταγωνισμός σε υψηλό επίπεδο δεν είναι μια εξασφαλισμένη και εγγυημένη  υπόθεση, αλλά απαιτεί  την ενεργή και συστηματική υποστήριξη της  ομάδας και των αθλητών απο τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου και όχι μόνο.  
Για το λόγο αυτό, είναι ΤΩΡΑ απαραίτητη παρά ποτέ η παρουσία όλων μας στους αγώνες της ποδοσφαιρικής σεζόν, που ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες για την ομάδα και την περιοχή μας.
Γι αυτό κι εσύ πρέπει να … “ΠΑΣ Λαμία” !! 
Για το ΔΣ του ΠΑΣ Λαμία 1964
Ο Πρόεδρος 
Παναγιώτης Φώσκολος 
Ο ΓΓ
Ευθυμιος Τσούκαλος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button