Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σκληρό παζάρι για Βιγιαφάνιες, αναζήτηση δεξιού μπακ

Η Μορέλια Μονάρκας προσπαθεί να εξοικονομήσει χρήματα για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ενώ ο Παναθηναϊκός που τηρεί στάση αναμονής ψάχνεται για δεξί μπακ.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχε συμφωνήσει σε όλα με τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ωστόσο η ολοκλήρωση της μεταγραφής μόνο απλή υπόθεση δεν είναι.

Ο Μορέλια Μονάρκας προσπαθεί να εξοικονομήσει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί και εξελίσσεται σε σκληρή διαπραγματεύτρια. Η ομάδα του Μεξικού δεσμεύει τον 29χρονο μεσοεπιθετικό με συμβόλαιο 800.000 ευρώ και δεν δείχνει διάθεση να του δώσει αποζημίωση, ενώ του οφείλει και περίπου 300.000 ευρώ από την φετινή περίοδο.

Οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να περιμένουν, αλλά είναι άγνωστο μέχρι πότε. Είναι προφανές πως η Μορέλια Μονάρκας δεν θέλει να «κουβαλά» ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο και θα επιδιώξει να το ξεφορτωθεί, αλλά με το μικρότερο δυνατό κόστος προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί και την σφοδρή επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στην Αθήνα.

Την ίδια ώρα, ο Τσάβι Ρόκα έχει εστιάσει στην απόκτηση δεξιού μπακ, καθώς αν τελικά αποχωρήσει και ο Γιόχανσον, τότε υπάρχει ανάγκη για δύο παίκτες στη συγκεκριμένη θέση. Ο Γιάννης Κώτσιρας του Αστέρα είναι ψηλά στη λίστα, όπως και ο Ρικάρντο Φαν Ράιν που μένει ελεύθερος από την Χέρενφεϊν, ενώ εξετάζονται και παίκτες από την Ιβηρική.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button