Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ο Κλοπ παραδίδει μαθήματα ανθρωπιάς (vid)

Ο Γίργκεν Κλοπ παραδίδει χωρίς καμία αμφιβολία παραδείγματα προπονητικής και ποδοσφαιρικής γνώσης στην Ευρώπη. Παρόλα αυτά όμως χαρακτηρίζεται και ως άνθρωπος με ευαισθησίες και δίνει χαρά σε συνανθρώπους του που έχουν πραγματικό πρόβλημα.

Στην περίπτωση αυτή, ο Γερμανός τεχνικός έδωσε μία συνέντευξη στον 16χρονο Λόιντ, καθώς το όνειρο του τελευταίου ήταν να μιλήσει μαζί του. Ο Λόιντ είναι ένα παιδί με νοητική στέρηση, με τον Γερμανό να μη διστάζει ούτε δευτερόλεπτο να συναντηθεί μαζί του και να αναπτύξουν μία ωραία ποδοσφαιρική κουβέντα.

Οι υποχρεώσεις του Γίργκεν Κλοπ με τη Λίβερπουλ δεν περιορίζονται στους αγώνες της Λίβερπουλ, καθώς είναι και μέλος ενός τεράστιου οργανισμού, ο οποίος συμμετέχει σε διάφορα πρότζεκτ.

Αυτό συνέβη και με το “Make-A-Wish”, έναν οργανισμό που δημιουργήθηκε για να στηρίζει διάφορα παιδιά και άτομα που έχουν ανάγκες και έκανε το ίδιο και με τον Λόιντ.

Ο νεαρός Λόιντ αντιμετώπιζε εγκεφαλίτιδα όταν ήταν 6 ετών, η οποία του προκάλεσε βλάβη, χάνοντας έτσι κάποιες βασικές ανθρώπινες λειτουργίες. Ο 16χρονος είναι φανατικός οπαδός της ομάδας του Λιμανιού της Αγγλίας και έχει συναντηθεί κατά καιρούς με πολλούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η επόμενη του επιθυμία ήταν μία συνέντευξη με τον Κλομπ.

Δείτε τι συνέβη:

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button