FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας… για τον αγώνα του ΔΑΚΛ!

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του Πανιωνίου για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία.

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων, των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Λαμίας, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, την προσεχή Δευτέρα (02-10-2017) και ώρα 19:30, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2017 – 2018, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ. 4 της υπ’ αριθ. ΥΠΟΠΑΙΘ/ ΓΔΥΑ/ ΔΤΥ/ ΤΜΑΕ/ 229158/ 12878/ 1821/ 237, από 20-08-2015 Κ.Υ.Α. (Κοινή Υπουργική Απόφαση), εγκαταστάθηκε και λειτουργεί ηλεκτρονικό σύστημα εποπτείας στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Λαμίας, για την πρόληψη και αντιμετώπιση πράξεων βίας και εν γένει ποινικών αδικημάτων, κατά την διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων.

Συμπληρωματικά, αναφέρεται ότι σύμφωνα με τον νόμο 2472/97 (Προστασία ατόμου από την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων), ορίζεται εκτός των άλλων και το δικαίωμα αντίρρησης και πρόσβασης, το οποίο ασκείται στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα (Α.Τ. Λαμίας).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button