FeaturedΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η πιο παραγωγική… αγωνιστική!(vids)

Πέντε αγωνιστικές πέρασαν στη Super League… αλλά ακόμη «προχωράμε με μουδιασμένα βήματα».

Πέντε αγωνιστικές έχουμε διανύσει μέχρι στιγμής στην Super League Σουρωτή και είμαστε έτοιμοι να μπούμε στην 6η, όπου θα βρει τον ΠΑΣ Λαμία να επιστρέφει στο σπίτι του, στο ΔΑΚ Λαμίας και να υποδέχεται τον Πανιώνιο τη Δευτέρα 2/10.

Οι μέχρι τώρα πέντε αγωνιστικές, δεν μας έχουν προσφέρει και το καλύτερο θέαμα, με «αποκορύφωμα» την 4η αγωνιστική όπου είχαμε μόλις 8 γκολ συνολικά.

Στην πρώτη, είχαμε 15 γκολ συνολικά, με το μεγαλύτερο σκορ να σημειώνεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό να κερδίζει 4-1 την ΑΕΛ.

https://youtu.be/RsY2kHbhWIY

Στη 2η αγωνιστική είχαμε και πάλι 15 τέρματα, και το 3-1 του ΠΑΟΚ στη Τούμπα επί του ΑΟΚ ήταν η μεγαλύτερη νίκη της αγωνιστικής.

https://youtu.be/gf-CX6jbp_Y

Αλλά… και η 3η αγωνιστική είχε πάλι 15 γκολ με τη νίκη της ΑΕΚ επί της Λάρισας στο ΟΑΚΑ με 4-0 να ανεβάζει τον δείκτη των τερμάτων.

https://youtu.be/62LGdJ7tDG4

Και φτάνουμε όμως στη 4η αγωνιστική, όπου σε 8 αναμετρήσεις σημειώθηκαν μόλις 8 γκολ. Αριθμός τραγικός για ένα πρωτάθλημα που θέλει να λέγεται προηγμένο.

Οι αναμετρήσεις με τα περισσότερα γκολ ήταν οι δό ισοπαλίες Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης με 1-1 και του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανιώνιο, επίσης με 1-1.

https://youtu.be/Gj7erQLTpt4

https://youtu.be/0KIyVm7LRWw

Ήρθε όμως η 5η αγωνιστική και «χρύσωσε το χάπι» με μια αγωνιστική γεμάτη γκολ… 19 στο σύνολο και με αρκετές αναμετρήσεις με πάνω από δύο τέρματα.

Η ευρύτερη σε σκορ νίκη όμως της αγωνιστικής ήταν αυτή του Πανιωνίου με την ΑΕΛ, με σκορ 4-1.

https://youtu.be/2kH122DGiyw

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button