FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Είχε Καραγιάννη… για το τέλος!

Χάρη σε γκολ του Καραγιάννη, ο ΠΑΣ Λαμία Κ20 πήρε τον πολυπόθητο βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Πανιώνιο, ενώ στο τέλος θα μπορούσε να είχε πάρε και του παιχνίδι…

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Λαμία, ήταν αυτός που έδωσε με δικό του γκολ στο 80΄την ισοπαλία στην ομάδα του και έδωσε έναν πολύτιμο βαθμό στην φθιωτική ομάδα, μένοντας στο 1-1 με τον Πανιώνιο.

Στο γήπεδο της Ανθήλης λοιπόν, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League Υποδομών και στο πρώτο ημίχρονο παρόλο που την υπεροχή την είχε ο «ιστορικός» οι παίκτες του Λάκη Παπανικολάου είχαν τις ευκαιρίες για κάποιο τέρμα, το οποίο όμως δεν ήρθε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανιώνιος ευτύχισε να προηγηθεί με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ένα δεκάλεπτο αφότου είχε ξεκινήσει το δεύτερο 45΄.

Οι «κυανόλευκοι» δεν παράτησαν το παιχνίδι και χάρη στη μαχητικότητα που έδειξε ο Μανιάς, στο 80΄η μπάλα μπήκε στην περιοχή του Πανιωνίου και ο Καραγιάννης με πλασέ έκανε το 1-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, λίγα λεπτά αργότερα όταν βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά ένα δεύτερο άργησε να σουτάρει και τον πρόλαβαν οι αντίπαλοι αμυντικοί.

Ευκαιρία, για γκολ προς το τέλος είχε ο Βαγγέλης Πατσαρούχας ο οποίος ούτε αυτός στάθηκε τυχερός, για να μπορέσει να «σπρώξει» τη μπάλα στα δίχτυα καθώς το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Έτσι, το 1-1 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης, ο ΠΑΣ Λαμία «κράτησε» το αήττητο για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική παίρνοντας μια ακόμη ισοπαλία, η οποία τον πάει στους 3 βαθμούς και την 13η θέση.

Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ, καθώς και βίντεος με φάση του αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button