FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Όταν οι «κυανόλευκοι»… διδάσκουν ποδοσφαιρικό ήθος!

Για ακόμη μια αγωνιστική, οι φίλοι του ΠΑΣ Λαμία «προκαλούν» όλους του δήθεν σκληροπυρηνικούς οπαδούς και διδάσκουν για ακόμη μια φορά ποδοσφαιρικό και οπαδικό ήθος.

Τις χρονιές όπου ο ΠΑΣ Λαμία αγωνιζόταν στην Football League οι φίλοι του δεν άφησαν την ομάδα στιγμή, όπου και αν έπαιζε… Χωρίς να δώσουν ποτέ δικαίωμα για να τους απαγορέψουν την μετακίνησή τους σε κάποιο από τα εκτός έδρας παιχνίδια.

Στήριζαν και στηρίζουν την ομάδα τους και το έκαναν και στα «πέτρινα χρόνια» της Λαμίας σε ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Την Δευτέρα, στις 2/10 ο ΠΑΣ Λαμία έχει «γιορτή» καθώς επιστρέφει στο σπίτι του μετά από αρκετές ημέρες…

Το θέμα που έχει προκύψει τώρα είναι, πως η Αστυνομία και το Υφυπουργείο Αθλητισμού, δεν επιτρέπει στους φιλάθλους του Πανιωνίου να δώσουν το παρών στη γιορτή αυτή και να στηρίξουν την ομάδα τους (όπως άλλωστε κάνουν χρόνια με απίστευτο ήθος) στον αγώνα απέναντι στον ΠΑΣ Λαμία.

Το σημαντικότερο όλων είναι πως οι φίλοι της Λαμίας, για ακόμη μια φορά δείχνουν τι είδος φίλαθλοι είναι, καλώντας τους οπαδούς των Νεοσμυρνιωτών να βρεθούν στο γήπεδο μεμονωμένα και να παρακολουθήσουν από κοινού τον σημαντικό αυτόν αγώνα.

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ Λαμία Αθηνών, αλλά και το «Lamia Cartoonistas Club» κάλεσαν τους «Πάνθηρες» να ταξιδέψουν στη Λαμία και να παρακολουθήσουν ειρινικά τον αγώνα της Δευτέρας…

Να θυμίσουμε πως για την 4η αγωνιστική, όπου ο ΠΑΣ αντιμετώπισε την ΑΕΚ, ο ΠΑΛΕΦΙΛ μαζί με τον ΣΦ ΑΕΚ Λαμίας είχαν διοργανώσει κοινή αιμοδοσία πριν τον αγώνα των δύο ομάδων και ήθελαν να ταξιδέψουν μαζί προς την Αθήνα για να δούν τον αγώνα…

Πλήρως ακατανόητη η ανακοίνωση του Υφυπουργείου και της Αστυνομίας, για φιλάθλους που θέλουν απλά να δουν ποδόσφαιρο και να στηρίξουν την ομάδα τους.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button