Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σπουδαίο «διπλό»… για τον ΑΟ Χαλκίς!

Η ομάδα του ΑΟ Χαλκίς πήρε τη νίκη στην πρεμιέρα, νικώντας τον Παναργειακό εκτός έδρας.

Σεφτέ στις νίκες και δη μακριά από την έδρα της, έκανε η Χαλκίδα που έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το Άργος. Το συγκρότημα του Αντώνη Αυλωνίτη ήταν καλύτερο από τους «λύκους», και στο 29΄ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ χάρη σε κεφαλιά του Καραμπά.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι «κυανόμαυροι» πατούσαν καλύτερα στο παιχνίδι, και στο 40΄ κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους, αυτ’ή την φορά με πλασέ του Πολίτη αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Παναργειακός ανέβασε την απόδοση του, και στην πρώτη του καλή φάση, κατάφερε να σκοράρει. Στο 52΄ η σέντρα του Πέσιτς σταμάτησε στο χέρι του Καραμπά, με τον διαιτητή να υποδεικνύει την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει, ο ίδιος ο Πέσιτς που ευστόχησε μειώνοντας σε 1-2.

Από το σημείο εκείνο κι έπειτα ο Παναργειακός πίεσε για το 2-2, ωστόσο οι Ευβοιείς έχοντας κλείσει καλά τους διαδρόμους προς την εστία του Ντουμάνη, και σε συνδυασμό με τον ανορθόδοξο τρόπο ανάπτυξης των «πρασίνων» κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Δουβίκας): Τσέλιος, Ιβανσιτς (46′ Παναγιώτου), Κολλαράς, Μεζίνι (76′ Παιδάκης), Καλλιβώκας, Πούτσης (80′ Φασούλης), Παπουτσής, Καλύβας, Στάβριτς (46′ Πέσιτς), Καλογέρης, Ντούκιτς.

ΧΑΛΚΙΔΑ (Αντώνης Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Στεργιανός, Θωμάς, Ντελέκος (91′ Παλιάτσιος), Ταυταρίδης (88′ Γεωργίου), Πολίτης, Χαρτσιάς, Κονσταντίνοφ (68′ Εμέκα), Μπλάνκο (82′ Ανέστης).

Έφυγε με διπλό από την Μυτιλήνη η Ερμιονίδα

Από τα άλλα αποτελέσματα του ομίλου, ξεχωρίζουν η εκτός έδρας νίκη της Ένωσης Ερμιονίδας με 1-0 στην Λέσβο επί του Αιολικού, αλλά και η εντός έδρας νίκη του νεοφώτιστου Ταμυναϊκού με 3-0 επί της Τριγλίας Ραφήνας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

7ος όμιλος

Αήττητος Σπάτων – Διαγόρας Αγίας Παρασκευής 3-0

Αιολικός – Ένωση Ερμιονίδας 0-1

Παναργειακός – Χαλκίδα 1-2

Πανθηραϊκός – Ερμής Κιβερίου 0-0

Ταμυναϊκός – Τριγλία Ραφήνας 3-0

Ρεπό: Θύελλα Ραφήνας

Βαθμολογία

1.Ταμυναϊκός 3

2.Αήττητος Σπάτων 3

3.Χαλκίδα 3

4.Ένωση Ερμιονίδας 3

5.Πανθηραϊκός 1

6.Ερμής Κιβερίου 1

7.Τριγλία Ραφήνας 0

8.Διαγόρας Αγίας Παρασκευής 0

9.Παναργειακός 0

10.Θύελλα Ραφήνας 0

11.Αιολικός 0

Θέσεις 1: Play-Off ανόδου στην B΄Εθνική

8-11: Υποβιβασμός

Επόμενη Αγωνιστική (8/10)

Διαγόρας Αγίας Παρασκευής – Πανθηραϊκός

Ένωση Ερμιονίδας – Τριγλία Ραφήνας

Ερμής Κιβερίου – Ταμυναϊκός

Θύελλα Ραφήνας – Αήττητος Σπάτων

Χαλκίδα – Αιολικός

Ρεπό: Παναργειακός

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button