Στοίχημα

Προγνωστικά Στοιχήματος: Για την ανατροπή η Μπρέσια

Μπορεί να μην εντυπωσιάζει το πρόγραμμα της Πέμπτης, αλλά οι αναλύσεις αγώνων στο μπαράζ παραμονής στην Serie B και η δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας μας κρατούν για τα καλά σε εγρήγορση.

Μπορεί να μην εντυπωσιάζει το πρόγραμμα της Πέμπτης, αλλά οι αναλύσεις αγώνων στο μπαράζ παραμονής στην Serie B και η δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας μας κρατούν για τα καλά σε εγρήγορση.

Γιόνσεπινγκ – Έστερ (20.00)

Μετά από μια όχι και τόσο σταθερή πορεία, η Γιόνσεπινγκ δείχνει να έχει πάρει μπρος με δύο πειστικές εμφανίσεις, αλλά και νίκες. Ειδικά το υπέρ της 4-1 επί της Μπράγκε πιστοποίησε την κατάσταση της και κοιτά τώρα μόνο προς τα πάνω. Πάντως, ο συντελεστής δυσκολίας αυξάνεται περισσότερο αυτή την αγωνιστική, αντιμετωπίζοντας μια από τις δυνατότερες ομάδες της κατηγορίας, όπως η Έστερ.

Επιτέλους νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές για την Έστερ, που επιβλήθηκε της Λαντσκρόνα με 2-1 εντός έδρας. Παρά το πρόσφατο αρνητικό της σερί διατηρείται ακόμη στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, αφού είχε ξεκινήσει θετικά την σεζόν. Ζητούμενο πλέον να σταθεροποιήσει τα αποτελέσματα της και αρχικά σήμερα να βρει ένα δεύτερο διαδοχικό τρίποντο κόντρα στην Γιόνσεπινγκ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δύο από τις πιο επιθετικές ομάδες της κατηγορίας, που είναι σε θέση να σκοράρουν και να οδηγήσουν την αναμέτρηση στο Over 2.5 και το 1.72 της Stoiximan.

Γκάις – Έργκριτε (20.00)

Με τον βαθμό της ισοπαλίας και χωρίς σκορ (0-0) έφυγε από το γήπεδο της Εσκιλστούνα η Γκάις και ήταν η δεύτερη διαδοχική αγωνιστική που δεν σκόραρε. Νωρίτερα είχε χάσει από την Γιόνσεπινγκ με 1-0 και προσπαθεί να βρει και πάλι τον καλό της εαυτό. Βαθμολογικά ωστόσο παραμένει στην πρώτη τετράδα του πίνακα και φαντάζει το φαβορί στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Έργκριτε.

Εκεί που δεν κέρδιζε στις επτά πρώτες αγωνιστικές η Έργκριτε, τώρα μετρά δύο απανωτά τρίποντα. Αμφότερα εντός έδρας, αρχικά με 1-0 κόντρα στην Σούντσβαλ και εν συνεχεία με 3-1 την Γκέφλε. Αναμενόμενα πήρε σημαντική ανάσα ενόψει της κρίσιμης συνέχειας και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τον μέλλον την στην κατηγορία. Βέβαια σήμερα κόντρα στην Γκάις το σερί της κινδυνεύει, αντιμετωπίζοντας μια από τις πιο δυνατές ομάδες.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν θα είναι εύκολο για την Γκάις, αλλά καλείται να βγάλει αντίδραση και στην έδρα της να επιβεβαιώσει τον άσο σε απόδοση 1.65 στο Pamestoixima.

Μπρέσια – Κοζέντσα (21.30)

Δεν πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε στο πρώτο ματς των μπαράζ παραμονής η Μπρέσια, γνωρίζοντας την ήττα από την Κοζέντσα με 1-0. Κρίσιμη ρεβάνς μπροστά στο κοινό της και καλείται να τα δώσει όλα και να ανατρέψει το συγκεκριμένο σκορ αν θέλει να παραμείνει στην Serie B. Η πίεση είναι μεγάλη αναμενόμενα στις τάξεις της, αλλά κατά την διάρκεια της σεζόν έχει σίγουρα κερδίσει δυσκολότερα παιχνίδια από το σημερινό.

Μετά από ένα μεγάλο νικηφόρο σερί, η Κοζέντσα επανήλθε στις επιτυχίες την κατάλληλη στιγμή, αφού κέρδισε στον πρώτο αγώνα παραμονής την Μπρέσια με 1-0. Τίποτα δεν έχει τελειώσει όμως για την ίδια όσον αφορά τον στόχο της και είναι υποχρεωμένη να δείξει την απαραίτητη προσοχή και στην σημερινή πολύ δύσκολη ρεβάνς για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει κόντρα σε μια έμπειρη ομάδα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η φανέλα και η έδρα είναι με το μέρος της Μπρέσια και μπορεί να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα. Τουλάχιστον να βγάλει τον άσο στο 2.05 από τη Νοβιμπετ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button