«Πάει για Φορτούνη η Βέρντερ»

Για ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης για τον Κώστα Φορτούνη κάνουν λόγο γερμανικά δημοσιεύματα, την ίδια στιγμή που ο διεθνής άσος διαπραγματεύεται την επέκταση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής», η οποία επικαλείται το ρεπορτάζ του τοπικού Μέσου meinwerder στην Βρέμη, ο 26χρονος επιτελικός μέσος του Ολυμπιακού αποτελεί έναν εκ των βασικών υποψηφίων για να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Μαξ Κρουζ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος.
Δυο σημαντικές λεπτομέρειες που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον είναι πως από την μία ο μάνατζερ του Φορτούνη δραστηριοποιείται κυρίως στην γερμανική αγορά, καθώς ήταν εκείνος που ανέλαβε την μεταγραφή του Παναγιώτη Ρέτσου στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, και επιπλέον ο τεχνικός διευθυντής των Γερμανών είχε παρακολουθήσει από κοντά τον αρχηγό των «ερυθρολεύκων» στα τέλη του περασμένου Φλεβάρη.
Το συμβόλαιο του Φορτούνη εκπνέει το καλοκαίρι του 2020 και ήδη η Φενέρμπαχτσε παρακολουθεί από κοντά τις όποιες εξελίξεις γύρω από την ανανέωσή του.










