FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι δηλώσεις του Τεννέ στην συνέντευξη Τύπου!

Διαβάστε τι δήλωσε ο Μπάμπης Τεννές στην συνέντευξη Τύπου του «Ξάνθη FC Arena», μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα του ΠΑΣ Λαμία με την τοπική ομάδα.

Δύο ακόμη προσθήκες να θα κάνει ο ΠΑΣ Λαμία, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Μπάμπη Τεννέ.

Ο 63χρονος προπονητής στάθηκε στις καλές αμυντικές λειτουργίες της ομάδας του, αλλά και στις ευκαιρίες που είχε η ομάδα. Τόνισε επίσης και το θέμα με το γηπεδικό που πρέπει να λυθεί άμεσα.

«Σήμερα η ομάδα που μπήκε στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας για πρώτη φορά. Είχε άγχος αλλά και την τύχη του πρωτάρη. Δημιουργήσαμε 3-4 ευκαιρίες για γκολ, όσο περνούσε η ώρα η έμπειρη Ξάνθη πήρε μέτρα και πρωτοβουλία. 

Είχαμε αμυντικό προσανατολισμό, δεν θυμάμαι να βρεθήκαμε σε κίνδυνο ιδιαίτερα. Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα, πήραν έναν πολύτιμο βαθμό που μέσα στην Ξάνθη αποκτά ιδιαίτερη αξία.

Εύχομαι να βρούμε και επιθετικές λύσεις για να μην τελειώνουμε τα παιχνίδια με τέτοιο άγχος. Κάθε Κυριακή έχουμε την υποχρέωση να δίνουμε τον καλό μας εαυτό και να διαψεύδουμε όσους μας έχουν υποψήφιους για υποβιβασμό.

Σε συνεννόηση με τον πρόεδρο θα γίνουν δύο ακόμη προσθήκες, εύχομαι να βρεθεί λύση στο γηπεδικό και να μπούμε σύντομα στην έδρα μας. Η Ξάνθη είχα την εντύπωση πως θα μας δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα, αλλά η αμυντική μας λειτουργία ήταν τόσο καλή που πηγαίνοντας πρώτοι στην μπάλα δεν αφήσαμε στην αντίπαλη ομάδα χώρους για να γίνει επικίνδυνη»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button